2019.12.13. ,
facebookrss

program

A nemzetközi akciósorozatot hazánkban a Néma Tanúk felvonulással indul most vasárnap, a nők elleni erőszak felszámolásának világnapján.
Karácsonyi Adományfa, ingyenes jégpálya és korcsolyaoktatás, családi programok: Advent Óbudán 2018
Január 28-án, vasárnap nyílt napot tart a Gyermekvasút a Széchenyi-hegyi végállomáson: 10-16 óráig színes programokkal várják a gyerekeket.
Szeptember utolsó péntekén délutántól késő estig hazánk 51 városában, 186 helyszínen több mint 2500 ingyenes programon vehetnek részt az érdeklődők.
Mindenkit vár az ország legnagyobb LEGO® családi rendezvénye.
Június 16-25 között fergeteges 10 nap vár Miskolcra és a zene szerelmeseire, az opera jegyében.
Ismét ezer család énekel a Ringató közösség nagyrendezvényén május 13-án, szombaton.
Egy nap a szépség és az egészség jegyében! Az egész család számára tartalmas időtöltést ígér az április 29-i Amway EXPO a Lurdy Házban.
Családi programok Magyarország festői szépségű vidékein.
Évek óta részt vesz a múzeum a programon - ilyenkor a gyárudvar megtelik emberekkel és éjszakába nyúló műsorokon szórakozik a közönség.
Csatajelenetek, korabeli mesterségek és ételek, múltidéző kiállítások és koncertek, gyerekprogarmok várják az érdeklődőket Tatán.
Budapesten is elindítja Return to Work - Lendüljön Újra Munkába programját a Morgan Stanley. Az április 21-ei nyílt napra még lehet jelentkezni!
Tojásfestés, kézműves foglalkozások és ajándékok is várják a gyerekeket március 26-án az Europeum bevásárlóközpontban.
Tíz éves születésnapját ünnepli az a kezdeményezés, amely az egészséges táplálkozásra és rendszeres mozgásra tanítja a gyerekeket.
Az ízletes borokon kívül idén a szervezők meghitt, tematikus udvarok gazdag programkínálatával szórakoztatják a vendégeket.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap