2018.11.17. ,
facebookrss

nyaralás

Nem sokat tudtam a csupán 696 négyzetméteres spanyol szigetről, amíg az ölembe nem pottyant a lehetőség, hogy meglátogassam ezt a miniparadicsomot.
A nyár a kalandok, a családi vakáció, a felhőtlen kikapcsolódás időszaka. Ám a fertőzések és betegségek ebben az évszakban sem kímélnek bennünket.
Biciklizés, hajózás, evezés, majompark, túrázás - és még sok-sok minden vár minket Ausztria legdélebbi tartományában, Karintiában.
Hogyan nyaraljunk úgy, hogy ne menjünk egymás agyára? Tippek a szuper családi pihenéshez!
Csónakázás, kirándulás, dínón lovaglás, vízi csúszdázás - íme néhány lehetőség a salzkammerguti tóvidék mentén fekvő Gosau környékéről.
2017-ben három varázslatos célállomásra indít járatot az Air France- KLM.
Fürdés a tengerben, este pizza és egy kis Limoncello, másnap séta Pompeji romjai között, Nápoly belvárosában, és az Amalfi-part bájos városkáiban.
Bár nem lesz kánikula a hétvégén, de ismét kellemes meleg lesz. Ezeket a kiegészítőket mindenképpen vidd magaddal, ha nyaralni indulsz.
5+1 tipp a nyugodt pihenéshez
Szuper tippek a nyugodt pihenéshez.
Az alpesi táj csodái könnyen feledtetik velünk a hétköznapokat, miközben megajándékoz bennünket a pillanattal, amely csak a miénk.

Mi jut eszünkbe a nyárról? Egyfelől a simogató tenger, csónakázás, Balaton-átúszás, hűs limonádé és jéghideg sör.<HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap