2020.06.02. ,
facebookrss

ausztria

Gyönyörű hegyek, csodás tavak, remek túraútvonalak, állatkert, sörgyár - és még sok más minden várja az utazókat Magas-Stájerországban.
Ami öt évtizeddel ezelőtt egy kis meseerdőnek indult, az mára Ausztria keleti felének legkedveltebb családi kirándulóhelye lett.
Önfeledt kikapcsolódás a Familyparkban október 28. és november 1. között.
A stájer városka és környéke nyáron - sőt ősszel és tavasszal is - tucatnyi kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínál.
Biciklizés, hajózás, evezés, majompark, túrázás - és még sok-sok minden vár minket Ausztria legdélebbi tartományában, Karintiában.
A Familypark egészen októberig várja a kikapcsolódásra és szórakozásra vágyó családokat.
Falusi pihenés, élményekkel teli biciklizés és isteni falatok várnak ránk a szomszédban.
Csónakázás, kirándulás, dínón lovaglás, vízi csúszdázás - íme néhány lehetőség a salzkammerguti tóvidék mentén fekvő Gosau környékéről.
A 120 kilométernyi sípályahálózat szinte minden pontjáról mesés kilátás nyílik a régió névadójának számító impozáns hegyvonulatra.
Biciklizés, madárles, evezés, hajózás, fürdőzés, no meg persze finom borok és isteni falatok - és ez csak néhány dolog, amit kipróbáltunk.
Ausztria legnagyobb vidámparkja, a Fertő tó mellett fekvő Family Park valódi mese- és szórakoztatóbirodalom.
Az alpesi táj csodái könnyen feledtetik velünk a hétköznapokat, miközben megajándékoz bennünket a pillanattal, amely csak a miénk.
Termélfürdő, hósánc és panorámaétterem is van az ajánlatok között.
Kerékpártúra Stájerország borvidékén
Havas sportok gazdag választéka álomszép terepen.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap