Valentin-nap illatfelhőben

A konvencióktól mentes szerelmesek eredeti ajándékokkal készülnek a Valentinnapra.

Az év ennek a különleges, szerelemtől fűtött szakaszában a Gucci bemutatja az új, limitált kiadású üvegben található Gucci Guilty női és férfi parfümöket.
A Love Edition illatok a szenvedély modern kifejezésére születtek, azon excentrikus szerelmesek számára szerte a világon, akik kapcsolatukat a szabályoktól és a társadalmi elvárásoktól szabadon élik meg.
A két új illat a férfi és a női ízlésvilággal harmonizálva, romantikus szürkés mályva és elefántcsontszín pasztell árnyalataiban pompázik. Az üvegeken költői, szerelmes üzenetek találhatók: a női parfüm üvegén az áll, hogy nem vagyunk együtt, pedig úgy kellene lennie”( we are not together but we should be), a férfi parfüm üvegén pedig, hogy együtt kellene lennünk, még sincs így” (we should be together, but weare not).


A
Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Homme-hoz hasonlóan a Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Homme is egy modern férfias kreáció, ami frissítő olasz citrom jeggyel nyit. Fehér virágok és mézes tónusok gazdagítják a narancsvirág kivonat és a francia levendula jegyeit. Utóbbit a leghíresebb szívrabló, Casanova is használta, hogy azzal illatosítsa szerelmesleveleit. Az érzékiség és titokzatosság ezen modern kifejezését kifinomult pacsuli, majd gondolatnyi bőrös, zöld, fás és tömjénes jegyek egészítik ki, végül a férfiasan gazdag cédrusfamég intenzívebbé teszi az illatot.

Az erőteljes és előkelő Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Femme Eau de Parfum ugyanaz a romantikus, ámbrás-virágos illat, mint a népszerű Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme. A vakmerő és szabad szellemiséget hirdető illatban a citrusos fejjegyet mandora – egy, a mediterrán Ciprus szigetéről származó gyümölcs adja, amit természetes, zamatos bergamottés csípős rózsabors finomít. A szívjegy határozza meg az illat összetettségét: az orgonával rózsás ibolyás jegyek alkotnak tökéletes kontrasztot, amit muskátli olaj árnyal és tesz egyedien virágossá. Meghatározó illatjegyek továbbá a pacsuli olajok – Patchouli Coeur és Patchouli Oli Micro-Distillation mély és természetes duettje, valamint az ámbrás elemek.

A kampány

A Gucci Guilty két főszereplőjét, Jared Letot és Lana Del Reyt újra együtt láthatjuk egy sajátos környezetben: egy motelben. A Glen Luchford fotográfus által lencsevégre kapott jellegzetes díszlet egyik elemén, az éjjeliszekrényen álló Gucci GuiltyLove Edition 2021 parfümök a hagyományos szerelmi nyelv részeként, de némi csavarral kerülnek bemutatásra.