Ünnepi ragyogás kapszulákba zárva

Megérkezett a Nespresso karácsonyi kávékollekciója

Az olasz életszeretet és a felhőtlen családi pillanatok ihlették az új kávékat

Az idei téli szezonban a Nespresso elhozza otthonunkba a “dolce vita” életérzést, amit a szeretteinkkel eltöltött idő, a kellemes beszélgetések és a különleges gasztronómiai élmények varázsolnak különlegessé. A Torta di Nocciole, Amaretto és Il Caffè kávékat a közös ünneplés legszebb pillanatai és a tradicionális olasz desszertek inspirálták.

Könnyed stílus, ragyogás, kényeztető élmények és egy csipetnyi luxus – ez a Casa Nespresso, vagyis az ajándékozás háza, amely képviseli a klasszikus olasz életérzést. Idén karácsonykor a Nespresso arra ösztönzi a kávérajongókat, hogy adják át magukat az ünneplés örömének, és élvezzék ki a szeretteikkel eltöltött kellemes beszélgetéseket, finom vacsorákat.

Az új, limitált kiadású kávék az olasz kultúra és elegancia segítségével idézik meg az ünnepek legszebb pillanatait, ízeit és érzéseit. Emelkedett hangulatot csempésznek a kávérajongók otthonába, és elhozzák a tradicionális olasz édességek ízvilágát. A Nespresso Variations Italia a hagyományok és a legújabb trendek egyesítéséből született, így minden kávérajongó megtalálhatja a kínálatban a lehető legtökéletesebb ajándékot. Az Amaretti kávé a mandula és vanília aromáival kényeztet, a Torta di Nocciole kapszulát pedig a piemonti régió híres mogyorótortájának receptje ihlette. A korábbi évekhez hasonlóan a Nespresso idén is bemutat egy Limited Edition fekete kávét, az Il Caffè-t, ami a Nespresso eddigi legintenzívebb espresso-ja.

Variations Italia Amaretti Flavour

Az Amaretti ízű kapszulában a kesernyés mandula és az édes vanília aromái tökéletesen kiegészítik a Dél-amerikai Arabica szemek gabonás ízjegyeit, és meglepő, fűszeres és gyümölcsös ízek is felfedezhetők benne.

Variations Italia Torta di Nocciole Flavour

A Torta di Nocciole kapszulában a Dél-amerikai Arabica szemek gabonás aromáit a mogyoró és a vanília kombinációja teszi különlegessé. Olyan, mintha kávé és sütemény is lenne egyben, így fogyasztása igazán kellemes módja a közös ünneplésnek.

Il Caffè

Az Il Caffé nevű kávéval egy klasszikus olasz ízélményben lehet részünk. A vietnámi és indonéz mosott Robusta egy kevés kolumbiai Arabica kávéval gazdagítva egy igazán erőteljes kávét eredményez bársonyos ízzel és pörkölt gabonás aromákkal.

 

Megosztom