Te mit teszel a klímaváltozás ellen?

#ClimateOfChange kortárs cirkuszi show Budapesten 

Látványos, izgalmas, lélegzetelállító show keretébenmutatja be az éghajlat változásával, klímapolitikával kapcsolatos globális kérdéseket a MagdaClan olasz színházi társulat. A kiváló zenészek, színészek és artisták két ingyenes előadást tartanak Budapesten, az Orczy-kertben, szeptember 3-án és 4-én, a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

A rozsdás cyberpunk stílusú kortárs cirkusz európai turnéja a#ClimateOfChange nemzetközi kampány keretében érkezik Budapestre.

A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire és Európa-szerte cselekvésre ösztönözze azokat, akik szívükön viselik Földünk és a jövő generációk sorsát.

A 13 ország részvételével áprilisban indult, összesen 40 hónapot felölelő #ClimateOfChange kampányban Magyarországot a Baptista Szeretetszolgálat képviseli, amely hazánk egyik legnagyobb segélyszervezeteként intézményein keresztül naponta mintegy 30 ezer embernek nyújt rendszeres segélyt, élelmet, humanitárius és lelki segítséget. A klímaválság várható következményeként egyre fokozódó gazdasági válság eredményeképp sajnos a jövőben tömegek szorulhatnak segítségre. A #ClimateOfChange célja ennek megelőzése, illetve mérséklése.

A mozgalom Európa-szerte számos rendezvényen hívja fel a figyelmet a klímavédelemre, vitaversenytől az embereket közvetlenül megszólító utcai- és fesztivál-performanszokig számos izgalmas aktivitást szervez.

A cirkuszi show időpontjai:

2021.09.03. (péntek) 20:30 – 22:00

2021.09.04. (szombat) 20:30 – 22:00

A belépés INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció:

https://bit.ly/regisztracio-coc-eventbrite

Helyszín:

Orczy-kert, 1089 Budapest, Orczy út 1.

Beharangozó videó:

https://youtu.be/u_hTdtb_dRw

A Facebook esemény linkje:

Megosztom