Szilveszteri italok

Nincs is annál jobb, mint azt látni, hogy ebben a nehézségekkel teli évben a magyar termelők képesek voltak összefogni, és közös alkotásokat létrehozni. Az idei év zárásaként a Búzavirág Kézműves Gin és a MAYER Prémium Szörp közös, finoman télire hangolt koktéljait szeretnénk bemutatni, amelyeket otthon, családi körben is könnyen elkészíthetőek.

Búzavirág Winter Selection & MAYER prémium fahéjasszilvaszörp Simon Róbert bártender receptje

Hozzávalók:

4 cl Búzavirág Winter Selection Kézműves Gin

1,5 cl frissen facsart narancslé

2,5 cl MAYER prémium fahéjas szilvaszörp

1 dl 100%-os almalé

1 dl 100%-os körtelé

Elkészítése:

Az ital alapanyagait shakerbe töltjük, majd alaposan összerázzuk. Jégre töltve kínáljuk. Érdemes kipróbálni forró italként is.

Búzavirág Kézműves Gin & MAYER prémium gyömbérszörp – Simon Róbert bártender receptje

Hozzávalók:

4 cl Búzavirág Kézműves Gin

2,5 cl frissen facsart citromlé

3 cl MAYER prémium gyömbérszörp

1 dl zöld tea

1 tk. méz

Elkészítése:

Az ital alapanyagait shakerbe töltjük, majd alaposan összerázzuk. Jégre töltve kínáljuk. Érdemes kipróbálni forró italként is.


 

 

 

 

 

 

Pipacs Kézműves Gin & MAYER prémium chilis málnaszörp – Simon Róbert bártender receptje

4 cl Pipacs Kézműves Gin

2 cl frissen facsart citromlé

2,5 cl MAYER prémium chilis málnaszörp

1 cl vanília szirup

1,5 dl Indian tonik

Az alapanyagokat – a tonic kivételével – a shakerbe töltjük és alaposan összerázzuk, majd jégre töltjük, és tonikkal felöntve kínáljuk.

Megosztom