Napsütötte ruháink


 

 

 

 


A
szabad levegőn száradt ruhák illata a tökéletes frissesség érzését kelti, azonban a nagyvárosban élők számára ez nem gyakran adott. Az új Lenor Fresh Air Effect textil öblítői olyan rendkívüli frissességet adnak ruháinknak, mintha a friss szellőn és szikrázó napsütésben száradtak volna.

Sok városban élő embernek nincs erkélye vagy más lehetősége arra, hogy a szabad levegőn szárítsa a ruháit. Gyakran az időjárási viszonyok sem kedvezők: az eső vagy az erős szél lehetetlenné teheti a friss levegőn történő száradást. Ha pedig egy autóút mellett lakunk, szárítás közben a szövet kellemetlen szagokat szedhet össze a forgalomból adódóan. Ha a lakásban kis helyiségben teregetünk, a ruha a környezetünkből származó szagokat halmozhat fel, amelyeknek az illatlenyomatai észrevehetővé válnak, amikor viseljük őket. Ilyen szagok keletkezhetnek a ruhákon főzés takarítás közben is, vagy ha nem szellőztetünk naponta eleget.Ez a hatás tovább erősödik, ha a padlót szőnyeg borítja.

Mintha a ruha a szabadban száradt volna

A szabad levegőn, napfényben szárított ruháknak jellegzetes és egyedi illata van a fotokémiai reakciónak köszönhetően, amely akkor következik be, amikor a napsugár nedves szövetbe kerül. Emellett a napon szárított frissen mosott ruhák számos aldehidet és ketont termelnek, ezeket a szerves vegyületeket orrunk a növények vagy parfümök illatával társít.A Lenor legújabb fejlesztése, a Lenor Fresh Air Effect új, egyedülálló SolarDry technológiája képes utánozni azt az egyedi illatot, ami akkor jön létre, amikor a nap nedves szövettel találkozik, így az illat friss levegőn, napsütésben szárított ruha érzetét kelti, még akkor is, ha azt benti térben, lakásban szárították.

 

 

 

 

 

 

 


A
P&G és a Lenor kutatói 3 évig dolgoztak a technológia kifejlesztésén és 800 fogyasztóval konzultáltak arról, hogy őkmely elemeket társítják a kinti szabad illattal, amely a legmagasabb színvonal sokuk számára. Az illatasszociációk összeállításával a Lenor megalkotta azt a jellegzetes kültérifrissességet, amely a szabadban szárítás során keletkezik a ruhán.


F
rissesség biztosítása a fenntarthatóság figyelembevételével

A Lenor Fresh Air Effect a piacon elérhető legkoncentráltabb textil öblítő. Formulája kétszer olyan koncentrált, mint a korábbi Lenor termékek. A termékből 14 ml-es adag elég egy mosáshoz, ellentétben a korábbi 30 ml-es adaggal. A több mosás lehetőségével hosszabb ideig használható egy flakon termék, ezáltal kevesebb csomagolási hulladékot termelünk. A kevesebb flakon, kevesebb szállítást eredményez, a koncentlt formula így 60%-kal csökkenti a kamionok számátaz utakon.

 

 

 

 

 

 


A palack 100%-ban újrahasznosított anyagból készült,
illetveteljesen újrahasznosítható. A gyártási folyamat fenntartható módon történik – a gyárak megfelelnek a „zéró termelésihulladék kritériumnak, emellett a gyártáshoz 100%-ban megújuló energiát használnak.

Próbáld ki még ma az új termékcsaládot és varázsold át ruháid illatát olyanná, mintha a szabadban száradtak volna. Tapasztald meg a legmagasabb szintű frissességet.

Infó: www.everydayme.hu

Megosztom