Megjelent az októberi szám!

Az ősz a természet körforgásában a betakarítás időszaka, amikor számot vetünk önmagunkkal is, megpróbáljuk szétválasztani a „gyomot” az értékestől, vagyis lelki rendrakást végzünk. Ezeket a változásokat évről évre megéljük, csakhogy nem mindegy, hogyan hidaljuk, vagy mondhatjuk úgy is, vészeljük át ezt az átmenetet a rövidülő nappalokkal és az egyre hűvösebb éjszakákkal. Ha sikerül megtalálnunk a megfelelő ritmust, sokkal több energiánk marad azokra a dolgokra, amelyek feldobhatják, kiszínezhetik az őszi estéket. E havi lapszámunkban ehhez a külső-belső leltárhoz hozunk számtalan ötletet kezdve a kommunikációnk „átvilágításától” a céljainkon és a vitalitásunkon át az otthonunkig.

Jó néhány tippel szolgálunk arra is, hogyan legyünk kreatívan úrrá a káoszon, vagyis a körülöttünk lévő rendetlenségen, hiszen ilyenkor nemcsak a polcok és a fiókok tartalmát rendszerezzük, hanem a lelkünkben is rendet rakunk. (A 42. oldalon olvashat bővebben a témáról.) Ha már jobban befelé fordítjuk a figyelmünket, csak előnyünkre válhat, ha a kommunikációnkban is végzünk egyfajta leltárt – ezzel nemcsak a környezetünknek kedvezhetünk, de saját magunknak is, hiszen a jó beszélgetéseknek bizonyítottan egészségvédő hatása van.

Készítsük fel a testünket, a lelkünket és az otthonunkat az őszre és a nyári pezsgés utáni ritmusváltásra, és találjunk minél több örömöt ebben az átmenetben!

Megosztom