Megjelent a januári szám!

 

Furcsa év áll mögöttünk és talán sosem vágytunk jobban arra, hogy új fejezetet nyithassunk. Ilyenkor tele vagyunk nagy elhatározásokkal, eltökéljük, hogy jövőre valami más lesz, jobb lesz. És persze számot vetünk az elmúlt hónapokkal, amelynek épp olyan erős hatása van, mint az új tervek kovácsolásának.

6 hét, 21 nap, 50 ismétlés – ezeket a számokat szokták emlegetni, amikor arról van szó, mennyi idő alatt épül be egy új szokás olyannyira, hogy természetes része legyen az életünknek. És persze azt sem árt, ha hisszük abban, hogy megtudjuk csinálni, vagyis optimistán viszonyulunk a céljainkhoz. Hogy mennyiben támogathat minket a pozitív gondolkodás, az kiderül az Egészséges optimizmus című írásunkból, de a fogadalmak és a fenntarthatóság kapcsolatáról is olvashatnak a lap hasábjain.

Fókusz témánk ezúttal az olvasás népszerűsítésére törekszik, melynek hatására reméljük, többen határozzák el, hogy időnként tévézés helyett inkább felcsapnak egy könyvet. Szó esik a biblioterápia hatásairól és arról is, hogyan szeretethetjük meg a gyerekekkel – kicsikkel és nagyobbakkal egyaránt – az olvasást.

Olvassák szeretettel Fenyő Miklóssal készült interjúnkat is, aki még egy családi fotózásba is betekintést engedett nekünk.

Emellett szívből ajánlom Happy különszámunkat, amelyben csupa olyan témát gyűjtöttünk össze, amelyek nem csak az új célok kitűzéséhez, de az egyensúlyteremtéshez, az önbizalom fejlesztéséhez és a mindennapok hatékonyabb szervezéséhez is segítséget adnak. A magazin a Laptapíron olvasható (www.laptapir.hu) digitális formában, de mutatunk belőle egy kis ízelítőt ebben a lapszámban is. Nincs más hátra, mint hogy boldog új évet kívánjunk!

 

Megosztom