Készülődés Valentin-napra

Vedd körbe magad a szerelem és szenvedély színeivel az év legromantikusabb napján! Pihe-puha, feszes bőr, hogy igazán magabiztos légy. Lenyűgöző pillantás, élénk, vörös ajkak, lágy, rózsaszín arc, ami kiemeli a szépséged. És végül kellemes, virágos illat, aminek nem lehet ellenállni. Ezek az ARTISTRY™ Valentin-napi ajánlatai!

Varázsold simábbá és feszesebbé bőrödet az Artistry Signature Select Body™ Feszesítő testápolóval, amivel igazán magabiztos lehetsz a Valentin-napi szettedben!

Készítsd elő az esti sminket! Az Artistry Signature Select™ Bőrfeszesítő maszk pár perc alatt feszesebbé és ragyogóbbá teszi arcod.

A maszk után alapozd le arcod az ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ Bőrfeszesítő- és simító alapozóval, mely hidratál, és lágyabbá teszi a finom vonalakat arcodon!

Emeld ki szemedet az ARTISTRY™ Hosszabbító és kiemelő szempillaspirállal, a lehengerlő tekintetért!

Ragyogj Valentin-nap éjjelén! Az ARTISTRY STUDIO™ Tokyo Edition Pirosító púder laza állagú púder, mely diszkrét színt és finom ragyogást biztosít az arcodnak.

Az ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Ajakrúzzsal csodálatos színt vihetsz fel ajkadra, mely hosszan tartó és hidratál is. Határozottan csókálló!

Végül, de nem utolsó sorban az ARTISTRY FLORA CHIC™ parfüm virágos nőies, elegáns illatával bűvöld el párodat az este!

 

Megosztom