Kánikula a városban

Vészeljük át bikiniben!

r a legtöbb nő rengeteg időt tölt a megfelelő fürdőruha kiválasztásával, a nyaralás néhány napját leszámítva általában a szekrény mélyére száműzi azt. Pedig egy gondosan kiválasztottdarab – legyen az egyrészes fürdőruha vagy bikini, – egész nyáron egy környezettudatos ruhatár alapdarabja lehet.

Egy jól kiválasztott fürdőruha a nyári kapszulakollekciónk fontos elemévé válhat, hiszen, ha beleépítjük az utcai ruhatárunkba, nem halmozunk fel feleslegesen olyan szetteket, amelyeket korábban csak a vízparton viseltünk. Emellett az eddigieknél sokkal jobban ki tudjuk majd használni a fürdőruhánk élettartalmát is, hiszen nem a fiókunkban fognak porosodni az év legnagyobb részében. Ehhez azonban érdemes néhány alapszabályt betartanunk.

 

1. Vásárláskor olyan darabokat válasszunk, amelyek nem csak kényelmesek, de ugyanolyan tartást is biztosítanak, mint kedvenc fehérneműink! A Változz a nyárralkampány kollekcióit úgy alkották meg a Triumph tervezői, hogy ezeket viselve magabiztosnak érezzük magunkat, hiszen ezek a fürdőruhák nem csak elegánsak, de legalább annyira kényelmesek, jól illeszkednek és tartanak is, mint ahogy azt egy fehérneműtől elvárnánk.
2. Fontos a fürdőruha anyaga is! Válasszunk olyan gyorsan száradó technológiával rendelkező anyagból készült darabokat, amelyek segítenek kiemelni a testünk természetes szépségét anélkül, hogy beleizzadnánk.
3. Válasszunk bőrtónusunkhoz illő színű és mintázatú fürdőruhát! Ha jól kombinálható, bármilyen alkalomra megfelelő nyári mintára vágyunk, szavazzunk a trópusi motívumokra. Attól függően, hogy mennyire vagyunk bátrak, a minta lehet színpompás nyomott vagy diszkrétebb, anyagában mintás verzió is.
4. Elsősorban könnyű nyári anyagokkal, például vászonnal, vagy rusztikusabb, világos színű farmerral kombináljuk. Miért ne viselhetnénk egy tengerparti kaftánt farmer rövidnadrággal egy hétvégi baráti ebéden? Vagy akár a kedvenc bikinifelsőnket egy lenge, mélyebben dekoltált ing alatt egy kellemesen meleg éjszakán, koktélozás közben?

Megosztom