Idilli babás hétköznapok: hordozással könnyű

Nehezen alszik el? Ölbe kéredzkedik, de a lakás sehogy sem áll? Nehézkesen közlekedtek, utaztok, kirándultok pici babával? Mit csinálsz a picivel, amíg a nagyobb testvérrel foglalkozol?

A választ egyszerű: Hordozz Te is! Ez ma már nem kérdés.

Vedd meg itt azonnal:

A Nandu számára hivatás, hogy a családok megtalálhassák a hordozás adta csodálatos lehetőséget és a nyugodt, kiegyensúlyozott babás hétköznapokat.

Milyen a babahordozás?

A legtöbb szülőt az a kérdés foglalkoztatja, hogy milyen hordozóeszközt válasszanak. Olyan eszközt érdemes választani, ami mind a babának, mind a hordozó szülő igényeinek egyaránt megfelel.

A baba szempontjából fontos, hogy olyan eszköz legyen ez, amiben a baba a magzati, összegömbölyödött testhelyzetéhez hasonlóan, biztonságosan lehet és kellően szorosan rá lehet igazítani a hordozót.

A szülők szempontjából az a fontos, hogy a kiválasztott eszköz kényelmes legyen, az életvitelüknek és szokásaiknak meg tudjon felelni és szép legyen, hogy szívesen viseljék.

A NANDU babahordozók között található a már újszülött kortól használható hordozókendők#: SZÖVÖTT HORDOZÓKENDŐ, szövött KARIKÁS HORDOZÓKENDŐ, RUGALMAS KENDŐ; a 6 hetes kortól használható kevesebb kötést igénylő, párnázott pántú BÉBI MEI TAI és a nagyobb gyermekeknek a TOTYOGÓ MEI TAI típusú babahordozók; a már újszülött kortól legpraktikusabban és leggyorsabban használható állítható kendős BÉBI CSATOS HORDOZÓ és a nagyobb gyermekeknek a TOTYOGÓ CSATOS HORDOZÓ, kiváló minőségű hordozók. Az új ManGo márka CSÍPŐHORDOZÓja megjelenése óta közönség kedvenc.

Hordozóeszköz választással kapcsolatos információkkal és hordozási alapismeretekkel segítünk rendezvényeinken, tanfolyamainkon a családoknak.

Még idén 30% ONLINE AKCIÓKkal kedveskedünk a szülőknek a Nandu, ManGo hordozóinkhoz és a Monapel mosható pelenkáink megvásárlásához.

2020-as (idei) esemény:

30 % AKCIÓ – ONLINE Baba-Mama EXPO:  2020. november 20-21-22. – Péntek, Szombat, Vasárnap

https://nandu-wrap.com/baba-mama-expo

 

 

Érdemes követni az oldalon megjelenő eseményeket, híreket, tanfolyamokat és a nagy-nagy kedvezményeket:

https://nandu-wrap.com/hordozos-esemenyek

Megosztom