Csupa kényeztetés, semmi trükk!

Fedezd fel 2020-as Halloween-i LUSH kollekciót és találd meg kedvenceidet.

A 2020-as év meglehetősen ijesztőnek bizonyult eddig…

ezért a Lush mottója idén kicsit módosult: “Csupa kényeztetés, semmi trükk” – hiszen elég volt az ijesztgetésből.

Mi is az idei Halloween-i küldetés?

Teljes mértékben az édes kényeztetésre koncentrálnak és hogy megtalálják számodra a tökéletes terméket, ami idén október 31-én megédesíti napodat. 

Mint a párkeresésnél is, itt is egy aranyszabály van: a belső értékek számítanak igazán! Ezek a kis szörnyek első ránézésre kissé ijesztőnek tűnhetnek, de hidd el: csak azon vannak, hogy elkényeztessenek.

Készen állsz, hogy megtaláld a szörnyet, akit neked szánt az ég? Akkor most ismerj meg néhány jelöltet. 

Bewitched

Habfürdő

1990 Ft / db

Ha egy összebújós fekete fürdőre vágysz, vidd magaddal boszorkányos habfürdőnket. Ez a barátságos fekete cicus a feketeribizli-illatú buborékok és a műanyagmentes csillámok mágiájával szerencsét hoz a csomagolásmentes fürdőkhöz.

Punkin Pumpkin 

Fürdőbomba

1890 Ft / db

Micsoda mosoly! Ha szereted a pimasz és vidám élményeket, vidd magaddal őt a kádba és hagyd, hogy a fahéj és a citrusolaj körülöleljen. Figyeld, ahogyan ez a halloweeni kedvenc ide-oda szaladgál a vizen, vidám, hangulatjavító citrusolajokat hagyva maga után.

Bat Art

Fürdőbomba

1990 Ft / db

Erős, széles szárnyaival engedd, hogy elvarázsoljon ez a vadiúj, #BartArt meglepetésekkel teli denevér fürdőbomba! Merülj el a sötét vizek sokszínű örvényében, és tisztítsd meg az aurád a rozmaring és a zsálya varázsával.

Megosztom