Az ellentétek vonzzák egymást

Ismerd meg a Desigual új, Hybrid darabjait! Amikor a jól szabottság találkozik a kényelemmel. Irodába vagy szórakozóhelyre? Feminin vagy maszkulin? Miért kéne választanod?

                             

Az emberi lények különféle elemekből tevődnek össze. Csak úgy, mint a Desigual dizájnjai, amelyek valódi lényegünket testesítik meg. Így születtek meg hibrid blézerei is: nem lehet őket egyetlen kategóriába besorolni, mert mindet képviselik. Bennük a jól szabottság találkozik az ellentmondásos, egyedi megjelenéssel.

Ambivalens darabok: két stílus és két világ az egyben. Elegáns és laza. Irodába vagy szórakozóhelyre illő.

Sokoldalúak és egyediek, valamint meglepőek, az egymásnak ellentmondó anyagpárosításnak köszönhetően: 100% farmer pamut és fekete szövet. Félig farmerkabát, félig blézer … Az egyik mandzsetta klasszikus, a másik farmer … Lapos fekete gombok és sárgaréz gombok … Különbözőek és innovatívak … Részletekben gazdag, bonyolult szabásmunka: látványban az elöl látható, átlós varrás az ujjvarrással találkozik: ehhez a koncepcióhoz a Desigual újrafogalmazta a blézerekhez kapcsolódó fogalmainkat.

Ki a show sztárja? A farmerkabát-blézer. Kombinálja a feketét a farmerrel, a teljes feketével vagy a farmert tartánnal és kézimunkával. Asszimmetrikus, kizárólag sárgaréz gombokkal – teljesen időtlen, három elülső zsebével és szabadon párosítható stílusával. További dzsekik, amelyek a plüssel és etno-stílusú hímzésekkel kacérkodnak, férfi blézerek, amelyek farmerdzsekit rejtenek, vagy nadrágok, melyek oldalsó részüket tekintve kényelmes tréningdarabok, de elölről stílusosan viselhető farmernadrágok. Eljött a Hybrid ideje!

https://m.facebook.com/Desigual/videos/298923894722194

 

 

 

Megosztom