A lakberendezési asszisztens

Lakberendezési dilemmák esetén megoldás a képalapú keresés!

Csak fel kell tölteni egy fotót, és a biano.hu okosfunkciója megmutatja a piacon elérhető legjobb opciókat, a keresési szűrő segítségével pedig további szempontok szerint tovább szűkíthetők a találatok.

A biano.hu személyre szabott ajánlásaival könnyebbé, gyorsabbá és szórakoztatóbbá válik az online vásárlás és a lakberendezés – ráadásul most a Black Friday kedvezmények miatt még jobb, ha ez flottul megy!

Egy magazinfotó, egy influencer lakása vagy egy trendi étterem – bárhonnan jöhet az inspiráció. Lehet az egy bútordarab vagy egy dekorációs tárgy, amit saját lakásunkban is szívesen látnánk, és szeretnénk megvásárolni. A nagy kérdés azonban: honnan szerezhető be? Sokszor nincs lehetőség megtudni a beszerzési forrást, vagy akár a termék gyártóját, nevét.Majd órákon keresztül kell bújni a netet, hogy rábukkanjunk. Az eddig rendelkezésre álló eszközökkel csak pontos megnevezés vagy kód szerint lehetett keresni.

Szerencsére a keresett bútorok, a lakásdekorációs tárgyak online felületen való megtalálása már nem korlátozódik csupán a leírások és kért kritériumok keresősávba való beírására.

A kép szerinti keresés segítségével akár számítógépről vagy okostelefonról feltölthető a keresett termék fotója a biano.hu oldalra, és pillanatokon belül a funkció megkeresi azt a terméket vagy ahhoz hasonlót, és listázza a magyarországi home&deco üzletek ajánlatait – a Black Friday időszakában ez pedig igencsak megkönnyíti és felgyorsítja a folyamatot.

Hogyan működik a képkeresési funkció?

Az online felületen történő vásárlás két hagyományos képkeresési eszközt tartalmazott: az online operatőrök által biztosított termékfotókat és az általános képkeresést. De ezek csak nagy vonalakban mutattak hasonlóságot a keresett termékkel. A részletek elvesztek, s így az eredmény sem volt mindig tökéletes.

A www.biano.hu oldal képkereső funkciójának előnye, hogy kombinálja az eddigi lehetőségeket a minél pontosabb és szélesebb választék elérése érdekében.

Miben más a BIANO keresője?

Az online világban manapság a legfontosabb az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság. A BIANO ezen elvek alapján dolgozta ki csúcskategóriás IT megoldásokkal a képkeresési technológiáját. Ez az egyedi, eredeti megoldás képes a fotók egyenkénti elemzésére. A BIANO egy több funkció végrehajtására képes neuronhálózat-készletet tervezett.  Minden hálózatnak megvan a maga szerepe is – pl. az egyik hálózat megtalálja az objektumot a képen, egy másik azonosítja annak leírását, egy harmadik ellenőrzi a végeredményt stb.

A BIANO képkereső az oldalra regisztrált áruházak kínálatában keres, összehasonlítja az árakat, megkeresi a legmegfelelőbb ajánlatot, így a felhasználó egyszerűen és kényelmesen kiválaszthatja a legjobb ajánlatot.

Miért előnyös a hazai kiskereskedőknek?

A kiskereskedőknek is nagyon előnyös a BIANO képkereső funkciója, hiszen így ők is könnyeben megtalálhatók. Az online térben a határokon átnyúló kereskedelmet is segíti, hiszen a BIANO a termékeket fotók szerint osztályozza, és így megszűnhetnek a kereséssel kapcsolatos nyelvi nehézségek is.

Megosztom