2019.12.11. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Hozd magad sikeres munkaerő piaci formába!

PROGRAMAJÁNLÓ: A dolgozó nő edzésterve

2019.11.11  16:20   frissítve: 2019.11.11 16:32
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

November 14-én, csütörtökön a Loffice-ban újabb izgalmas és előremutató esemény segít a dolgozó, dolgozni vágyó vagy pályakezdő nőknek. A nők gazdasági aktivitásának fontosságát hangsúlyozandó, a Coworkid Alapítvány és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programja minél több nőt szeretne készségtárban, tudásban és affinitásban hozzásegíteni ahhoz, hogy a tettek mezejére lépve megtalálják, megszerezzék és megtartsák álomállásukat, hivatásukat.


A rendezvény programelemei, azaz a lendületes "edzésterv", újszerű megközelítésekkel segít sikeresen helytállni olyan éles helyzetekben, mint a munkahelyi konfliktusok, vagy állásinterjúk, felsővezető pozícióban lévő hölgyek számára pedig feltárja, milyen kapcsolatépítő platformok és szakmai programok állnak rendelkezésre, ha a munkájukkal kapcsolatban új inspirációkat gyűjtenének, vagy készségeiket tökélyre szeretnék fejleszteni.

Hogy hova mutatnak ezek a speciális gyakorlatok? A jövőbe: sikeres karrierek felé, az állásinterjútól a vezető pozícióig,  gazdasági növekedéshez és egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb munkaerőpiac világába. Számodra is különösen hasznos lehet a program, ha életed első munkahelyére készülsz, ha a gyerekvállalás utáni felszabadult energiáidat szeretnéd aktív munkába fordítani, vagy esetleg a versenyszférában érvényesülnél, de akkor is, ha még iskolarendszerben tanuló fiatal felnőtt nő, vagy GYES-en/GYED-en lévő kismama vagy.

Ott a helyed, ha nőként új gazdasági pályák felé nyitnál, vállalkozást indítanál és fogékony vagy az innovatív ötletekre. Édesanyaként gyakorlatias és átfogó képet adhatsz gyermekednek a munka világáról, hogy olyan felnőtté váljon, aki megtalálja önmagát és legjobb helyét ebben a világban.

A Coworkid egyúttal olyan szervezeteket is tárt karokkal vár, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy elősegítsék a nők gazdasági aktivitását.   Az eseményen a Coca-Cola Magyarország mellett olyan sikeres cégektől leshetsz el mozdulatokat és ismerheted meg általuk a piaci szegmensek fittségét, mint a DreamJo.bs, az Edison Platform, a Womenspiration, vagy a SEED Alapítvány.

Ráadásként, ahogy azt megszokhattad, a Coworkid és az #énjövőm program közös eseményein, a Loffice profi gyermekmegőrzőt is biztosít a legfiatalabbaknak a rendezvény idejére, így erre sem lesz gondod.  

Itt az alkalom, hogy megismerd legsikeresebb önmagad!  
Az eseményen való részvétel ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: http://bit.ly/2Nmit8w
Időpont: 2019. november 14. | 9.00 - 17.00 Helyszín: Loffice | 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás