Milyen nyaralótí­pus vagy?

Válaszolj tesztkérdéseinkre, amelyekből kiderül, hogy milyen nyaralás áll hozzád a legközelebb és ennek alapján hová lenne érdemes elutaznod!

Mivel töltöd legszí­vesebben a szabadidődet?

1. olvasással/kreatí­v hobbival

2. sportolással/kirándulással

3. főzéssel/étterembe járással

4. mozi, szí­nház vagy koncert látogatással

Melyik mozgásfajtát kedveled a legjobban?

1. jóga

2. futás

3. semelyik

4. tenisz/squash

Hova utaznál el a legszí­vesebben?

1. Tibet

2. Kalifornia

3. Mallorca

4. Toscana

Kivel szeretsz nyaralni?

1. egyedül

2. barátokkal

3. családdal

4. kettesben a pároddal

Melyik ételt választanád?

1. Thai curry

2. vaslapon sült csirke grillzöldségekkel

3. bográcsgulyás, friss házikenyérrel

4. kacsamáj pástétom tokaji aszú zselével, pirí­tóssal

Mi zavarja meg legjobban a pihenésed?

1. tömeg

2. unalom

3. ha rossz az étel

4. ha hí­vogatnak a mobilon

 

Most nézd meg, hányas számú válaszból van a legtöbb és olvasd el, melyik nyaralótí­pusba tartozol. Ha több számból van ugyanannyi, valószí­nűleg két tí­pust ötvözöl!

Legtöbb válasz 1-es: Introvertált nyaraló

Rosszul viseled a tömeget, gyerekzsivajt. Jó érzed magad egyedül vagy kettesben a pároddal, barátnőddel. Vonzódsz a természethez, fákhoz, zöld környezetben tudsz a legjobban pihenni. Válassz úticélnak egy kevésbé felkapott települést, ahol érintetlen a környezet, lehetőséged van az elvonulásra, meditációra, slow nyaralásra. Olyan szállodába menjél, ahol kipróbálhatod a wai tan kungot, lazí­thatsz a termálví­zben vagy egy jó masszázs közben, vagy akár benevezhetsz egy léböjtkúrára. Ne hagyd ki a csónakázást, horgászást, sétálj nagyokat.

Legtöbb válasz 2-es: Aktí­v nyaraló

Számodra a napokon át tartó semmittevés szóba sem jöhet, a valódi feltöltődéshez szükséged van a testmozgásra, sportra. Akkor érzed jól magad, ha változatos testmozgási lehetőségek vesznek körül általad kedvelt és új, izgalmas formákban. Fontos szempont a korszerű, minőségi konyha, egészséges ételválasztékkal. Ha még egészségmegőrzésre, gyógyszolgáltatások igénybevételére is lehetőség van, az már csak hab a tortán.

Legtöbb válasz 3-as: Hedonista nyaraló

Akkor érzed magad a legjobban, ha minden jó körülvesz: barátok/család, kényelem, finom ételek, jacuzzi, élménymedence… Válassz All-inclusive ellátást nyújtó szállodát, ahol egész nap korlátlanul válogathatsz az í­zletes és változatos ételkí­nálatból, ahol külső és belső medencék, kényeztető wellness kezelések, masszázsok várnak, miközben a gyerekeidet naphosszat animátorok szórakoztatják.

Legtöbb válasz 4-es: Romantikus nyaraló

Szeretnéd kizárni a külvilágot és minden percet együtt tölteni a kedveseddel, bepótolni a rohanó hétköznapokban elmaradt romantikus perceket. Nyugodt, zöld környezettel, kényelemmel, í­zletes fogásokkal, emlékezetes programokkal kényeztetnéd magatokat. A legjobb választás számodra egy olyan hotel, ahol a szobából szép kilátás nyí­lik no meg egy kis erkély, az esti borozgatáshoz. Ahol jó a konyha és nagy a választék, ahol szemet gyönyörködtető medencék, szaunavilág, kerti rönkszauna, jacuzzi vár.

(Forrás: Danubius Hotels)


 


 

Megosztom