2019.11.14. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Kié lesz a legjobb szakáll?

A Nagy Szakállversenyen nem a szakáll nagysága, hanem a beleinvesztált kreativitás a lényeg.

2019.03.19  15:20   frissítve: 2019.05.23 13:27
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Nemzetközi szinten nagy hagyománya és presztízse van a szakállversenyeknek, ezt szeretnék hazánkban is meghonosítani a Tattoo Majális szervezői, akik a tavalyi nagy siker után idén újra megrendezik a Nagy Szakállversenyt. A 2019-es szakállverseny döntője május 11-én lesz, itt már csak a legjobbak mutathatják meg arcszőrzetüket személyesen a szigorú zsűrinek.
A Nagy Szakállversenyre a jelentkezés díjmentes, sőt a Tattoo Majálison megrendezendő döntőbe bekerült versenyzőknek a fesztivál ingyenes. A pénzdíjas megmérettetésen nem a szakáll nagysága, hanem a beleinvesztált kreativitás a lényeg. A zsűri értékeli az egyedi kompozíciókat, a világmegváltó ötleteket, újszerű formákat, és izgalmas színeket.

Az első helyezettnek járó elismerést a tavalyi győztes, Bogláry Bence Richárd adja majd át. A 25 éves csepeli dohánybolti eladó és alkalmi tánctanár annyira komolyan veszi az arcszőrzetét, hogy naponta átlagosan két órán át foglalkozik vele - ezzel magasra téve a mércét az idei mezőny számára.


A Nagy Szakállverseny szervezői több száz jelentkezőre számítanak, közülük választják majd ki azokat a szerencséseket, akik bekerülnek a helyszíni döntőbe. Az első helyezett 50 000 Ft pénzdíjat és 40 000 Ft értékű ajándékcsomagot kap. A második helyezett 30 000 Ft, a harmadik pedig 20 000 Ft értékű ajándékcsomaggal gazdagodik. Emellett számos, szponzorok által felajánlott nyereményt is kiosztanak: az első húsz jelentkező például egy- egy ajándékcsomagot kap.


Kapcsolódó cikkek:
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás