2019.05.19. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Utasok mellett ajándékot is visznek a MOL Limo autói

December 10-15-e között 6 darab, fényfüzérekkel feldíszített autóba várják a József Attila Gyermekotthoni Központnak szánt adományokat.

Családi Lap
2018.12.11  10:39   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Ne csak az autó legyen közös, de a karácsony öröme is - ez a jelmondata annak a különleges jótékonysági gyűjtőakciónak, amelyet a MOL közösségi autós szolgáltatása, a MOL Limo indított.
December 10-e és 15-e között 6 darab fényfüzérekkel díszített autó várja a gyermekotthonnak szánt felajánlásokat. A fénylimók a főváros 4 MOL-töltőállomásán (Kerepesi út 5-7., Mészáros út 19., Szentendrei út 100. és a Váci út 178. alatt), valamint a Szent István Bazilika és a MOL-székház mellett találhatók.
Az adományozás lehetősége nemcsak a Limo-felhasználók számára nyitott. Az autók kinyitásához és az ajándékok elhelyezéséhez nem kell mást tenni, mint a helyszínről felhívni a MOL Limo ügyfélszolgálatát a 06-1-886-4444-es telefonszámon vagy privát facebook üzenetet küldeni a MOL Limo számára. A munkatársak távolról kinyitják, majd újra lezárják az autót, így az ajándékokat az átadásig az autóban fogják őrizni.
A József Attila Gyermekotthoni Központ nagyon szívesen fogadja a felajánlásokat, néhány termék különösen boldoggá tenné a gyermekeket. Ilyenek például az új és használt társasjátékok, sporteszközök, könyvek és színezők, de iskolaszereknek, konyhai eszközöknek és édességnek is nagyon örülnének az intézmény lakói.

A felajánlásokat még karácsony előtt, december 17-én eljuttatják a gyerekeknek.

 


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás