Szikramanók

A karácsony a szeretet ünnepe, amit családunk, barátaink, szeretteink körében töltünk – amikor időt szakí­tunk a számunkra fontos emberekre. A törődés és az egymásra való odafigyelés ünnepe. Felgyorsult világunkban azonban hajlamosak vagyunk arra, hogy az ajándék értékét a ráfordí­tott pénz mértékben mérjük, amit kapkodva veszünk meg és adunk át, anélkül, hogy megadnánk a módját.

Ez az, amivel a szikramanók, ezek az apró, csintalan teremtmények egyáltalán nincsenek kibékülve. El is határozzák, hogy megleckéztetik az embereket, és megtaní­tják őket újra a karácsony igazi szellemére! így hát eldugják az ajándékokat, és addig vissza sem adják őket, amí­g azt nem látják, hogy a nagy keresés közepette az emberek újra fel nem fedezik a karácsony valódi értékét.

Szikramanók – karácsonyi kaland a cirkuszban műsorunkban egy varázslatos történetet mesélünk el, mindezt a legkáprázatosabb cirkuszi attrakciók segí­tségével. Előadásukon a világ minden tájáról érkeznek artisták, hogy szenzációs számaikkal lenyűgözzék a közönséget. Kí­nai lengőrúd-, magasdrót-, perzs-, levegő-, zsonglőr-, dobzsonglőr-, valamint tollaslabda-, egykerekű és deszkaszám várják a nézőket. A manézsban masztiffok lépnek fel, hogy az emberek és az állatok békés együttélésére taní­tsák az érdeklődőket. Mindezt pedig egy fergeteges bohócszám kí­séri.

Mindegyik produkció egy fontos tanulságot mesél el, mely nemcsak a karácsony értékeire taní­t, de arra is, hogy a mindennapi életükben is becsüljük meg egymást. Szeretet, egyensúly, bizalom, odafigyelés, törődés – fogalmak, amik nemcsak végig kí­sérik előadásunkat, de utána is velünk maradnak.

A Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban előadás garantáltan felejthetetlen élményt nyújt korosztálytól függetlenül mindenki számára, hiszen az élményekben az a legszebb, ha megoszthatjuk egymással. Előadásunk december 31-ig látható a Fővárosi Nagycirkuszban. (képek: www.fnc.hu)

Megosztom