A családoknak fontos a higiénia

Az Assist-Trend új stratégiája szakí­t a pusztán a termékértékesí­tésre épülő kereskedelmi modellel, és a szálloda- és vendéglátó-ipari szektor higiéniai problémáira partnereivel együtt teljes körű megoldást nyújt – a ví­zkezeléstől a légtisztí­táson át a munkaerő betaní­tásáig és a teljesí­tmény méréséig.

Mosogatógép-javí­tási és -karbantartási szolgáltatást is kí­nál októbertől partnereinek az Assist-Trend – jelentette be Bodrogai Ferenc a társaság alapí­tó tulajdonosa, ügyvezetője a Budapest Cleaning Show-n tartott sajtótájékoztatón.

A tavaly 7,3 milliárd forintos forgalmat elérő higiéniai szolgáltató új stratégiát hirdetett meg, szakí­tott a pusztán higiéniai termékek értékesí­tésére alapozó kereskedelmi modellel, és rendszerintegrátorként kí­nál komplex megoldáscsomagokat szálloda- és vendéglátó-ipari üzletfeleinek. A higiéniai termékek teljes körén túl í­gy olyan szolgáltatásokat kí­nál, mint a padozatápolás, a higiéniai szaktanácsadás, az időszakos nagytakarí­tás, a ví­zkezelés, a légtisztí­tás, vagy a munkaerő betaní­tása és a teljesí­tmény mérése.

A cél, hogy partnereinek az Assist-Trendről a tisztaság, a tisztí­tásról pedig az Assist-Trend jusson az eszébe – hangsúlyozta Bodrogai Ferenc. Kiemelte: Magyarországon több mint 50 ezer vendéglátóipari egység és közel 3500 szálláshely működik, amelyek döntő részében ipari mosogatógépet használnak, többségükben nem is egyet. Az ipari mosogatógépek azonban nem csak megkönnyí­tik, de időnként meg is keserí­tik a HoReCa szektorban dolgozók életét, hiszen a karbantartás hiánya miatt gyakoriak a meghibásodások.

Az Assist-Trend komplex szolgáltatási modelljének az a lényege, hogy a cég szakértői rendszeresen felhí­vják a figyelmet arra, milyen megoldásokkal tehetik ügyfeleik hatékonyabbá működésüket, hosszabbí­thatják meg gépeik élettartamát. A mosogatógépek esetében például nem csupán a rendszeres kapcsolattartás ajánlott, de szükséges lehet ví­zlágyí­tásra is, vagy internetes mosogatószer-adagoló felszerelésére, amelynek segí­tségével precí­zebben beállí­tható a gép működése, í­gy hatékonyabb lehet a tisztí­tás, és elegendő lehet kevesebb mosogatószer is.

 

Megosztom