2020.04.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


A családoknak fontos a higiénia

Szállodákban és vendéglátóhelyeken kiemelten fontos a tisztaság

Családi Lap
2018.10.08  16:42   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Az Assist-Trend új stratégiája szakít a pusztán a termékértékesítésre épülő kereskedelmi modellel, és a szálloda- és vendéglátó-ipari szektor higiéniai problémáira partnereivel együtt teljes körű megoldást nyújt - a vízkezeléstől a légtisztításon át a munkaerő betanításáig és a teljesítmény méréséig.
Mosogatógép-javítási és -karbantartási szolgáltatást is kínál októbertől partnereinek az Assist-Trend - jelentette be Bodrogai Ferenc a társaság alapító tulajdonosa, ügyvezetője a Budapest Cleaning Show-n tartott sajtótájékoztatón.
A tavaly 7,3 milliárd forintos forgalmat elérő higiéniai szolgáltató új stratégiát hirdetett meg, szakított a pusztán higiéniai termékek értékesítésére alapozó kereskedelmi modellel, és rendszerintegrátorként kínál komplex megoldáscsomagokat szálloda- és vendéglátó-ipari üzletfeleinek. A higiéniai termékek teljes körén túl így olyan szolgáltatásokat kínál, mint a padozatápolás, a higiéniai szaktanácsadás, az időszakos nagytakarítás, a vízkezelés, a légtisztítás, vagy a munkaerő betanítása és a teljesítmény mérése.

A cél, hogy partnereinek az Assist-Trendről a tisztaság, a tisztításról pedig az Assist-Trend jusson az eszébe - hangsúlyozta Bodrogai Ferenc. Kiemelte: Magyarországon több mint 50 ezer vendéglátóipari egység és közel 3500 szálláshely működik, amelyek döntő részében ipari mosogatógépet használnak, többségükben nem is egyet. Az ipari mosogatógépek azonban nem csak megkönnyítik, de időnként meg is keserítik a HoReCa szektorban dolgozók életét, hiszen a karbantartás hiánya miatt gyakoriak a meghibásodások.


Az Assist-Trend komplex szolgáltatási modelljének az a lényege, hogy a cég szakértői rendszeresen felhívják a figyelmet arra, milyen megoldásokkal tehetik ügyfeleik hatékonyabbá működésüket, hosszabbíthatják meg gépeik élettartamát. A mosogatógépek esetében például nem csupán a rendszeres kapcsolattartás ajánlott, de szükséges lehet vízlágyításra is, vagy internetes mosogatószer-adagoló felszerelésére, amelynek segítségével precízebben beállítható a gép működése, így hatékonyabb lehet a tisztítás, és elegendő lehet kevesebb mosogatószer is.

 


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás