EGYíœTT FŐZNI Jí“!

Szerettek a konyhában együtt főzni a családdal? Számotokra is fontos az egészség, hogy minden nap sok zöldséget és gyümölcsöt egyetek? Akkor a FICSAK és a KidsOasis Egészségfalók pályázata nektek szól!

Az “Egészségfalók – Együtt főzni jó!” elnevezésű kampány célja, hogy felhí­vja a figyelmet az egészséges alapanyagokból készülő, változatos táplálkozás fontosságára még azokban az élethelyzetekben is, amikor a család úton van, vagy éppen nyaral. Ennek jegyében keressük azokat a lelkes, főzni szerető, közösségi felületeket is használó, családjával aktí­v életet élő, kreatí­v anyukákat és/vagy apukákat, nagyszülőket, akik örömmel nyernék el az Egészségfalók győztese cí­met!

2018. június 15. és augusztus 15. között a pályázatra jelentkező családok az egeszsegfalok.hu oldalra tölthetik fel kedvenc, egészséges főételt bemutató receptjüket. Fontos szempont, hogy az étel és a tálalás is gyerekbarát és kreatí­v legyen.

A pályázat három körből áll: A beérkezett receptek közül a zsűri választja ki azokat a recepteket, melyeket egészségesnek, kreatí­vnak, gyerekbarátnak talál, és 2018. augusztus 30-án már csak a szakmai zsűri által jóváhagyott, kiválasztott receptek maradnak fent az oldalon, melyekre – pályázat második körében – szavazatokat lehet gyűjteni. A 15 legtöbb szavazatot elért játékos közül ismét a szakmai zsűri jelöli ki azt az ötöt, melyek beküldői megküzdhetnek a fődí­jért, vagyis az Egészségfalók cí­mért és a családi utazásért.


A zsűri tagjai
mind elkötelezettek az egészséges táplálkozás iránt: Katus Attila életmód tanácsadó, Wolf András séf, Vrábel Krisztina gasztroblogger, Király Nóra, a FICSAK alapí­tója, 5 gyermek édesanyja és Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis megalapí­tója, családi utazási szakértő, 4 gyermek édesanyja.

Főzzetek le mindenkit és játsszatok az értékes ajándékokért vagy a fődí­jért, egy 4 napos, közel 200 000 Ft-os értékű családi wellness pihenésért!

Megosztom