2020.06.02. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Fotózzon és nyerjen!

A 75 millió forint összdíjazású nemzetközi CEWE Photo Award 2019 fotópályázat során a világ gyönyörű pillanatait keresik.

Családi Lap
2018.06.27  16:41   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A megmérettetésen 10 kategóriában várják a nevezőket a világ minden tájáról, és valamennyi beküldött fotó után 10 eurócentet adományoznak a Nemzetközi SOS Gyermekfalvak részére.

 

Aki „nyitott lencsével" jár a világban, az a tájpanorámáktól kezdve a portrékon át egészen az környezete apróságait feltáró makrófelvételekig mindenben képes felfedezni és megmutatni az élet szépségét. A CEWE nemzetközi fotópályázata - mely a gyönyörű világ témáját helyezi középpontba - legutolsó alkalommal már a legnagyobb fotóversenyek közé lépett elő, hiszen 183 ezer alkotást neveztek a több mint 90 országból regisztrált résztvevők. A most CEWE Photo Award néven induló, és egészen 2019. május 31-ig tartó pályázat még nagyobb teret ad a fényképezés szerelmeseinek, hiszen a résztvevők már tíz kategóriában küldhetik be fotóikat. A korábbi Tájak, Emberek, Természet, Épület és infrastruktúra, illetve Sport témákon kívül már az Ételek, Humor, Hobbi és szabadidő, Állatok, valamint az Utazás és kultúra kategória is nyitva áll a nevezők előtt. A kiemelkedő képek alkotóit pedig mintegy 75 millió forint összértékben díjazzák, sőt, a versenyzők lehetőséget kapnak arra, hogy fotóik más nemzetközi kiállításon is szerepeljenek.

„Nagyon büszkék vagyunk az előző pályázatok eredményeire, hiszen az elmúlt alkalmakkal mindig köszönthettünk magyar alkotót a kategóriagyőztesek között, a hazai pályázók pedig az egyik legaktívabb nemzetté emeltek minket a verseny során. Most is bízom abban, hogy kiemelkedő eredményeket tudunk elérni a megmérettetésen. Szerencsére a fotósoknak még rengeteg idő áll a rendelkezésére ahhoz, hogy megtalálják és lencsevégre kapják a tökéletes témát, bár havonta is jutalmazzuk a legjobb képeket, így nem érdemes halogatni azok feltöltését" - emelte ki Zoboki Zoltán, a CEWE Magyarország ügyvezető igazgatója.

A CEWE Photo Award 2019 fotópályázaton való részvétellel ráadásul egy jó ügyet is támogatunk: minden beküldött fotó után 10 eurócent adományt kap a szegény és hátrányos helyzetű gyermekek megsegítését végző Nemzetközi SOS Gyermekfalvak.
A kampány fantasztikus! A világunk gyönyörű, és a CEWE adományainak köszönhetően még több gyermek tapasztalhatja meg ezt a szépséget" - vállalta nagy örömmel az együttműködést a szervezet elnöke, Dr. Wilfried Vyslozil.

További információért kattintson IDE!

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás