2020.04.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Plus Size Queen, a telt nők szépségversenye

Az első Plus Size Queen szépségverseny azt hivatott éreztetni, hogy a molett nőknek is helyük van egy ilyen megmérettetésen, ők is lehetnek királynők.

Családi Lap
2018.06.14  15:39   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Miért is ne léphetne színpadra fürdőruhában, estélyi ruhában egy telt idomú nő, hogy megmutassa a világnak: kerekded alkat is létezik, sőt szép, vonzó is lehet?
"Azért született meg az ötlet, mert szerettük volna, hogy ne csak a húszévesek és a vékonyak mutathassák meg magukat szépségversenyeken, hanem a kerekded alkatúak is, legyenek akár harminc- vagy ötvenévesek. A Plus Size Queen elsődleges célja, hogy minden nő jól érezze magát a bőrében, hogy akkor is merjen ragyogni és szépnek érezni magát, ha nem klasszikus modellalkat. Ugyanakkor ez a verseny nemcsak a külsőről szól, hanem a kisgárzásról, a mosolyról, a nőiességről, az emberről is, aki bátran bizonyítja a színpadon, hogy a szépség nem csak egyféle" - mondja Kozma Rita, az esemény egyik főszervezője, a Plus Size magazin főszerkesztője, aki azt is elárulta, hogy a verseny zsűrije ismert és elismert művészekből, divatszakemeberekből áll majd.

A főszervező reményei szerint egy olyan szépségverseny, ahol nem vékony, és nem feltétlenül csak fiatal és magas nők lesznek láthatók a színpadon, erőt és önbizalmat ad a közönség soraiban ülő, valamint a versenyről készült tévéfelvételeket és fényképeket néző nőknek is.

A fürdőruhás felvonulást kiemelten fontosnak tartják a szervezők, hiszen sok nő nem mer kimenni a strandra, nem mer fürdőruhára vetkőzni, mert a csapból is az folyik, hogy csakis vékonyan lehet "bikinitestünk". A verseny így azt is üzeni: mindenkinek jár a nyár, a napsütés, sőt a színpad, a rivaldafény és a korona is, súlytól és kortól függetlenül.

Az est során a Bella Levente-Juhász Róbert duó előadja a plus size nőknek írt dalát, illetve fellép Janklovics Péter színész és a Szahara Táncstúdió is.

Helyszín: Balatonlellei Szabadtéri Színpad
Időpont: 2018. július 7., 20:00
Esőnap: 2018. július 8., 20:00

Belépőjegy ára: 3500 Ft. Megvásárolható Balatonlellén a sétálóutcai információs pavilonban, a művelődési házban, valamint a szabadtéri színpad jegypénztárában a rendezvény előtt két órával.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás