Sztárok segí­tették ki a kerekesszékes Dalmát Disneylandbe

Várkonyi Attilának, alias DJ Dominique-nak és sztárbarátainak, többek között Istenes Lászlónak, Bárány Attilának, Kefirnek, Csordás Tibinek (Fiesta), Kozsónak hála nagy álma teljesült Ujpál Dalmának, aki a KézenFogva Alapí­tvány arca. A neves lemezlovas tavaly ugyanis kitalálta, egy olyan különleges bulit szervezzenek közösen, ahol Dalmának gyűjthetnek. A cél az volt, hogy a nyolcéves lány eljuthasson álmai egyik szí­nhelyére, a párizsi Disneylandbe.

Attila, a KézenFogva Alapí­tvány nagykövete szokásához hí­ven egy nem mindennapi születésnapi rendezvényt szervezett, sztárvendégeivel együtt egy emlékezetes bulit hozott össze. A népszerű DJ jó cél érdekében hí­vta össze hí­res társait: kis barátját, Dalmát, az akció kedvezményezettjét karolta fel, aki kerekesszékben él, de ennek ellenére egy nagyon vidám, pozití­v és kedves lány. A nemes cél meg is hozta gyümölcsét, a kitűzött összeg összegyűlt, olyannyira, hogy Dalma egy kedves barátját, osztálytársát is magával vihette a nagy kalandra.

– Kitaláltam korábban, hogy ezúttal is nemes célra fordí­tom az ünneplést, korábban gyűjtöttünk már beteg gyermekeknek, gyerekotthonnak. Tavaly Ujpál Dalma, a KézenFogva Alapí­tvány támogatottja álmát szerettem volna teljesí­teni. Az alapí­tvány nagyköveteként fontosnak tartom, hogy a nyolc éves lánynak boldog pillanatokat okozzak. A családja a legfontosabb számára, és nagyon szereti a barátait, a kutyáit is. Rendkí­vül ragaszkodó, érzékeny, mindemellett igazán jó humorú, okos, cserfes tündérke. Nagyon boldog vagyok, hogy többek között Istenes László, Bárány Attila, Kefir, Csordás Tibi (Fiesta), Kozmix, Kozsó közreműködésével sikerült elérnünk célunkat.

Videós összefoglaló a párizsi utazásról ITT

Megosztom