2019.05.20. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Szökjön ki egy fürdőbe!

Február 28-án akár 50%-os kedvezményekkel is várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket számos hazai fürdőben.

Családi Lap
2018.02.12  14:15   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Az akciónak köszönhetően több ember számára is elérhetővé válik a testi-lelki regenerálódás, amire azért is van nagy szükség, mert a többség csak lót-fut nap mint nap, nem hagy magának időt a feltöltődésre, pedig aki az ellazulásban kellő gyakorlatra tesz szert, könnyebben dolgozza fel a stresszhelyzeteket, megőrzi egyensúlyát, és így megelőzheti a betegségeket.
Az ellazulásnak számos lehetőségei közül talán a leghatékonyabb a fürdőzés. A meleg vizű gyógy- és termálfürdők olyan komplex módját adják a kikapcsolódásnak, amelyet a szervezet is hálásan fogad. Február utolsó napján számos fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel. Érdemes előre tájékozódni, hogy az országban mely létesítmények, milyen szolgáltatásokra érvényesítik a kedvezményt. Az erre vonatkozó információkat megtalálhatják a www.furdoszovetseg.hu weboldalon.


Néha muszáj őrült dolgokat tenni, néha lazítani kell a „nyakkendőn", hogy aztán újult energiával lehessen visszatérni a munkához. De talán nem is kíván olyan nagy őrültséget egy fürdőzéssel töltött szabadnap, végül is nem az Alcatraz börtönéből kell szökést tervezni, csak a mindennapok monotóniája elől.

cimkék:
fürdő, akció, wellness
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás