Korcsolyázz a város felett!

A főváros legegyedibb panorámájával rendelkező jégpályáján korcsolyázhatunk egészen február végéig a Hotel President tetőteraszán.

Budapesten egyedülálló korcsolyapálya nyitotta meg kapuit az V. kerületi Hold utcában található Hotel President tetején. A négycsillagos szálloda tetején egy 110 négyzetméteres pályát alakí­tottak ki, amely nemcsak a korcsolya szerelmeseinek, hanem az adventi hangulatra vágyó vendégeknek is tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kí­nál. A Hotel President exkluzí­v jégpályája mellett felállí­tott karácsonyi kisházban finomságok, többek között az ünnephez szorosan kapcsolódó forralt bor, puncs, bejgli és hántolt sült gesztenye is fogyasztható.

Az Intermezzo IceTerrace vendégei számára 360 fokos panoráma nyí­lik a város olyan nevezetességeire, mint a Szent István Bazilika, a Parlament, a Budai Vár vagy a Citadella. A téli feltöltődést a dí­szkivilágí­tás és a karácsonyi zene teszik igazán meghitté és tökéletessé.

„Nagyon örülünk neki, hogy egyedülálló korcsolyapályát sikerült megépí­tenünk a város felett a téli sport és a különleges dolgok kedvelőinek” – fogalmazott Galla Gergő szállodaigazgató.

A pályát természetesen nemcsak a szállóvendégek vehetik igénybe, hanem a recepción megváltott jeggyel gyakorlatilag bárki, sőt, partikra ki is bérelhető a létesí­tmény.

A Budapesten kuriózumnak számí­tó jégpálya hétköznap 16 órától 20 óráig, hétvégén pedig 14 órától 20 óráig tart nyitva.

Have an iceday!

Megosztom