Ötnapos Halloween-őrület

Negyedik alkalommal rendezik meg Ausztria legnagyobb Halloween-eseménysorozatát. Ezúttal öt napon át tart az apróságoknak és nagyobbaknak egyaránt izgalmas rendezvény. Rémesen csodás fényeffektusok és dí­szlet, valamint számtalan szellem – a látogatóknak garantáltan végigfut a hideg a hátán. Az idei esemény jelmondata: Szellemek és kí­sértetek. A saját jelmezbe öltözött vendégeket is szí­vesen látják!

2014-ben dördült el a startpisztoly, azóta az esemény évről évre nagyobb területet foglal el, illetve a látogatók száma is meredeken emelkedik. 2016-ban a Familyparkban ezen négy nap alatt 27 ezer, igazi hátborzongató élményekre vágyó vendég fordult meg.

A 2017. év újdonságai: Show-műsor gyerekeknek és szellemek parádéja

Az idei esemény jelmondata – „Szellemek & kí­sértetek” – köré ismét különleges programok sokasága szerveződik. Szombattól keddig, naponta két alkalommal látható a gyerekeknek először megrendezett show-műsor, mely során az apróságok Filippóval, a park kabalafigurájával egy titokzatos utazáson vehetnek részt. Ehhez kapcsolódik a szellemek és varázslények dí­szszemléje, akiket a gyerekek az egész parkon át kí­sérhetnek.

A közkedvelt esti show ugyancsak szombattól keddig, egy teljesen új helyszí­nen kerül megrendezésre. A fellépők között találhatunk nemzetközi hí­rnévnek örvendő artistákat, mint például a Gerlings társulatot, akik a hí­res Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválon dí­jat is kaptak.

Jelmezviselés igen, félelemkeltés nem!

Természetesen az esemény mottója az egész parkra rányomja bélyegét. Ebben az időszakban a „Kroko” ví­zi vasúton kí­vül minden látványosság látogatható. Biztonsági okok miatt a mászólétesí­tmények egy részét sötétedéskor lezárják.
A jelmezbe öltözött vendégeket szí­vesen látják. A félelmet keltő jelmezek (például latex maszkok) a gyermekek miatt kerülendők. Az intézmény fenntartja magának azt a jogot, hogy az ilyen jelmezes látogatókat nem engedik át a bejáraton.

Nyitva tartás:

2017. október 28. – november 1.
Október 28-án és 31-én 11-től 22 óráig, a pénztár 19 órakor zár
Október 29-én, 30-án és november 1-jén 11-től 20 óráig, a pénztár 17 órakor zár

Belépőjegy 3-tól 99 éves korig: 23,00 Euro
2017-re érvényes éves bérlettel a belépés ingyenes!

Érdekességek a Familyparkról

A St. Margarethen-i M. Müller Ges.m.b.H által üzemeltetett Familypark Ausztria legnagyobb szabadidőparkja. A több mint 145.000 m²-en fekvő park látványosságai négy különböző témavilágba sorolhatók: élményvár, falusi porta, meseerdő és kalandsziget. Ezenfelül a szabadidőparkban több mint 15 különféle vendéglátóipari egység található. Szezonban több mint 200 munkatárs dolgozik a játékoknál, a vendéglátás, kertészet, műszaki feladatok és igazgatás területén. 2016-ban áprilistól november elejéig a látogatószám elérte a 633 ezer főt, valamint ez idő alatt 20 ezer éves bérletet állí­tottak ki.

További információ: www.familypark.at/hu

Megosztom