Jimi Hendrix emlékére zenélnek

Sokak szerint Jimi Hendrix volt a valaha élt legjobb és legnagyobb hatású rockgitáros. Rajongók és kritikusok egyaránt elismerik kivételes tehetségét. Zenekarával 1967-ben futott be és tett szert világhí­rnévre, majd három évvel később, 1970. szeptember 18-án tragikus hirtelenséggel hunyt el lakásában. Ekkor mindössze 27 éves volt.

Emlékkoncertjén a Halper-Hendrix Experiment alapzenekar neves sztárvendégekkel kiegészülve játssza majd el a több mint negyven éve elhunyt kulturális ikon dalait.

Az együttesben Halper László a szólógitárt, Kosztyu Zsolt a basszusgitárt, Hajas László a dobokat, Kollman Gábor és Csejtey íkos a szaxofonokat, Fekete István pedig a trombitát szólaltatja majd meg.

Az esten vendégelőadóként jut majd szerephez Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Babos Gyula dzsessz-gitáros, Kőszegi Imre dobos, Tátrai Tibor gitáros, Török ídám fuvolista és Solti János all-around dobos.

Mellettük szí­npadra lép még Rick Toldon amerikai énekes, aki összetéveszthetetlen hangjával szórakoztatja a közönséget.

JEGYEK ITT!

Megosztom