2019.05.20. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


HAGYJA KIBONTAKOZNI AZ ÖNBEN REJTŐZŐ BARISTÁT

Bemutatjuk a kifinomult ízharmóniákhoz megálmodott BARISTA kávékat

Családi Lap
2017.09.20  09:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A legkiválóbb minőségű kávék és a lágy tej párosításából megalkotott ízharmóniákat sokáig a profi baristák kiváltságának hittük. Ám a Nespresso most három új limitált kiadású kávéval jelentkezik, amelyek közül kettőt kifejezetten arra fejlesztett ki, hogy otthonában is bárki megteremthesse a tejes kávéreceptek élményét. Legyen szó akár egy krémes cappuccinóról, egy testes espresso macchiatóról vagy egy rendkívül intenzív ristrettóról, a BARISTA Limited Edition kávék között mindenki megtalálja azt az őrleményt, amellyel egy színvonalas kávézó hangulatát idézheti fel saját konyhájában.
A baristák hozzáértése és kreativitása, valamint a tej mesteri adagolása tökéletes harmóniát teremt a kávé összetett ízvilágában. A Nespresso ezt az érzetet szerette volna maradéktalanul visszaadni, ezért a szakértők rengeteg érzékelési tesztet végeztek, hogy megállapítsák a BARISTA Limited Edition kávék pörkölésének pontos mértékét és az ideális őrlési technikákat.


Ahogy Karsten Ranitzsch, a Nespresso kávé üzletágának vezetője elmagyarázta: "A vásárlóinkkal folytatott beszélgetések nyomán világossá vált, hogy a tökéletes feketekávé nem okvetlenül jelent garanciát a tökéletes tejes receptre is. A világ legjobb baristáihoz hasonlóan mi is páratlan kávéismereteinket vettük alapul ahhoz, hogy megértsük, mi az az ideális keserűség, savasság, testesség és ízvilág, amit azok keresnek, akik a kávét tejjel szeretik. Büszkék vagyunk rá, hogy sikerült megalkotnunk ezt a három limitált kiadású őrleményt, amelyeket kifejezetten azoknak fejlesztettünk ki, akik számára egy tökéletes Nespresso kávé tejjel készül - például egy espresso macchiato formájában."

A Nespresso úgy állította össze a BARISTA Limited Edition sorozatot, hogy minden kávérajongó számára csábító lehetőségeket kínáljon.


BARISTA Chiaro

A kóstoláskor érvényesülő ízvilág: ezt a kávét úgy formálták meg a Nespresso szakértői, hogy édeskés, kényeztető cappuccino készülhessen belőle, amelynek selymességét, krémességét és kerek ízeit kivételesen finom kekszes jegyek gazdagítják.

Intenzitás: Közepes pörkölésű kávé, mely feketén elkészítve 5-ös intenzitású, ugyanakkor ízeit kellemesen lekerekíti, ha tejjel kombinálják.

Cappuccino formában elkészítve a legélvezetesebb: 25 ml kávé, 60 ml tejhabbal koronázva.

 

BARISTA Scuro

A kóstoláskor érvényesülő ízvilág: a gondosan megalkotott őrlemény intenzitása, gazdag ízvilága és testessége egy kis tejhabbal együtt bontakozik ki igazán.

Intenzitás: Közepesen sötét pörkölésű kávé, mely feketén elkészítve 8-as intenzitású és tejjel elkészítve is megőrzi erőteljes karakterét.

Espresso macchiato formában elkészítve a legélvezetesebb: 40 ml espresso két kanál tejhabbal, hogy maradéktalanul megőrizzük a kávé erőteljes karakterét.

 

BARISTA Corto

A kóstoláskor érvényesülő ízvilág: a BARISTA Corto zöldkávéinak mesteri keverése rendkívül intenzív ízt teremtett, amelyet vastag, szirupos textúra és sötét tónusú, márványos crema tesz teljessé.

Intenzitás: Az erősen pörkölt keverék intenzitása 11-es.

25 ml-es fekete Ristretto formában elkészítve a legélvezetesebb.

 

Bármilyen kávé is legyen a kedvence, a BARISTA kollekcióban biztosan megtalálja majd az Ön számára tökéletes ízharmóniát - anélkül, hogy ki kellene lépnie otthonából.

A három Limited Edition BARISTA kávé világszerte korlátozott időn át lesz kapható a Nespresso Boutique-jaiban, többek között Győrben is, ahol szeptember 1-jén megnyílt az ország első vidéki Nespresso Boutique-ja; valamint megrendelhető online a www.nespresso.com oldalon és a Nespresso Club ingyenesen hívható telefonszámán keresztül.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás