2019.04.22. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Jégbezárt csodás világ

Bemutatkozik a GALLA 2017 őszi/téli kollekciója

Családi Lap
2017.09.20  09:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Amerre a szem ellát, mindenfelé kristálytiszta hó fedte táj húzódik. Az érintetlen természet szépsége nyilvánul itt meg, amelyben egyesül a végtelenség érzése, és az a mélyreható vágy, hogy felfedezzünk új, idegen tájakat.
Ahogyan a szél gömbölyűre csiszolja a jégtömb kemény felületét, ahogyan az erózió maga alá gyűri a hatalmas hótömböket, úgy válik láthatóvá a természet ereje. Az anyagok meghajolnak ezelőtt a hatalmas erő előtt, s mi ámulattal tekintünk az anyag múlandóságára.


A Sarkvidék jeges szépsége és törékeny egysége ihlette meg Galla Zoltán Pétert, hogy 2017. őszi/téli kollekciójában ennek a különleges tájnak a részleteit ruhákba öntse. A kollekció darabjaiban tetten érhető az áttetszőség, a törékenység, a természet formáló ereje. Megjelennek a hűvösebb színek, a fehér, a kék számos árnyalata, a szinte feketébe hajló mélykék, és az elhagyhatatlan fekete.


A futurisztikus modellek kiemelkednek a tömegből, azonban természetes anyaguk, mint a gyapjú vagy a pamut, a hétköznapok kényelmét nyújtják. Egységet képeznek a természet érintetlensége és a nyüzsgő metropolisz között, hogy azok is megtalálják kedvenc téli viseletüket, akik a különleges darabokat kedvelik.


A kollekcióban egyaránt találunk női, férfi és uniszex ruhadarabokat, amelyek az átmeneti időben és a hideg beálltával is kedvelt darabjaink lehetnek.Photo: Kristof Toth Photography
Make up artist: Aliz Varga
Hair stylist: Krisztián Hevesi have
Models: Bella Rose & Aron Icon Model Management Hungary
Assistant: Csilla Domokos

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás