Több ezer ember mozgott a jótékony célért

Több mint 24 napnyi mozgással járult hozzá a közönség a D24 és a Suhanj! Alapí­tvány jótékonysági akciója révén egy a mozgásukban korlátozottak számára is használható fitneszgép vásárlásához. A résztvevők az aktí­v perceket sportversenyeken, otthon és a Suhanj! Fitness integrált edzőteremben is gyűjthették, ez utóbbinak állományát gazdagí­tja az adomány is. A #D24kihí­vas kampány során Fenyvesi Zoli, Till Attila, Cinthya Dictator, Jókuti András, Kocsis Tibor, Rubint Rella és Garami Gábor is azok között volt, akik sportolással segí­tették a támogatás megvalósí­tását.

 

„A D24 akciója azért kedves nekem, mert egy nagy márka olyan kampánnyal állt az alapí­tvány mellé, amelybe nagyon sok embert sikerült bevonni és rávenni az aktivitásra, a sportolásra. Akik csatlakoznak egy ilyen kezdeményezéshez, azok azért mozognak, hogy segí­tsenek. Ez különösen fontos!” – emelte ki Gusztos Péter, a Suhanj! Alapí­tvány vezetője.
A nyár elején meghirdetett jótékonysági gyűjtés során 24 napnyi aktí­v idő összegyűjtését tűzték ki célul, amelyhez több, biciklis-, úszó és futóversenyen kihelyezett kranking gépeken járulhattak hozzá a fogyatékkal élő és ép résztvevők egyaránt, valamit a Suhanj! Fitness nyí­lt napot is hirdetett ugyan ebből a célból.

„Itt két edzést is tartottam, és az egész igazán kötetlen volt, nagyon jó kis csapat állt össze. Eljött Till Attila, Rubint Rella is, és együtt, egy közösségként tekertünk, nem számí­tott, hogy ki kicsoda, milyen a helyzete, hanem tényleg csak a közösségi élmény” – meséli Fenyvesi Zoli, vagyis Wheelchairguy, aki rendszeres résztvevője az alapí­tvány életének. Hozzáteszi, a most megvásárolt integrált edzőgépet, az épek mellett a mozgásukban korlátozottak is segí­tség nélkül tudjuk használni, í­gy megvalósul az az alapvető célkitűzése a Suhanj! Fitness teremnek, hogy itt senki között ne legyen különbség.
Az akcióban egy héten át online is részt lehetett venni: a hozzájárulást valamilyen fitness app beküldött képernyőfotója igazolta. Sőt, még a D24 dolgozói is bevetették magukat, és a Dreher Sörgyárakban is aktí­v percek gyűjtésére bí­rták a munkatársakat.

„Összesen végül több ezer résztvevőt sikerült mozgósí­tanunk a jó ügy érdekében. A D24 az aktí­v időtöltés mellett áll ki, számunkra a legfontosabb, hogy minél több embert bátorí­tsunk erre. A Suhanj! Alapí­tvány pont azt valósí­tja meg, amit mi is gondolunk, hogy mindenkinek kijár az aktí­v életmód és a mozgás, ezért is tudtunk ilyen sikeresen összekapcsolódni. Az emberek nagyon szerették ezt a kampányt: jó érzéssel töltötte el őket, hogy egy nemes célért küzdenek, és maga a mozgás is, amit ezért végeztek, örömteli tevékenység. A végén mindez ennek a gépnek a formájában testesült meg, amit nagy örömmel adtunk át” – mondta Szederkényi Zita, a D24 kommunikációs vezetője.

Megosztom