Töltődj fel, akár a sztárok!

Relaxálj, szánj időt magadra és élvezd ki a nyári nap sugarait. Egy utolsó csobbanás, egy miniszabi, kirándulás a természetben vagy egy közös grillezés energiát adhat az év hátralevő részére. Fogadd meg az Arena tippjeit és lesd el, hogyan pihennek a sztárok.

Hamarosan itt a szeptember és minden újra beindul: munka, iskola, pörgés – sorakoznak a feladatok. Hogyan hozd ki a legtöbbet az utolsó nyári napokból? Éld meg a jelent és használd ki az éltető napsugarakat, töltsd tele magad energiával – kövesd az Arena Plaza és a sztárok tippjeit.

6 tipp a feltöltődésért

1. Vitaminturmix a tökéletes naphoz. Kezdd energiával telve a reggeleket és hozd ki a legtöbbet a napodból. Töltsd fel magad vitaminokkal. Erősí­tsd az immunrendszered gyümölcsökkel és friss zöldségekkel, hogy jól bí­rd a következő hónapokat is.

2. Tölts minél több időt a természetben. Energiát és jókedvet adnak a nyár utolsó sugarai, a D-vitamin segí­t. Sétálj egy nagyot és próbálj minél több időt tölteni a levegőn.

3. Szánj időt magadra is. Fontos, hogy kipihend magad, rendszeresen relaxálj, hogy újult erővel kezdj neki a szeptembernek. Szerezz be pár új ruhadarabot is. Ha csak néhány perced van, shopping után próbáld ki az Arena Plaza óriás napágyait.

És hogyan töltődnek a sztárok? Inspirálódj Ada, Lakatos Márk és Mujahid Zoli ötleteiből az őszi hajtás előtt!

4. Iktass be egy miniszabit. Ada az utolsó pillanatokat is kihasználja a pihenésre: „Én mindig beiktatok még egy villámnyaralást. Pár nap Balaton vagy tengerpart, í­gy még kicsit kitart a nyár. Egy-egy húzósabb időszak előtt az edzés az, ami mindig feltölt.”

5. Főzz valami finomat. Lakatos Márk a gasztroélményekre szavaz: “Nálam már most beindult a pörgés, éjjel-nappal forgatok. Ha mégis gyors relaxra van szükségem, a főzés mindig kikapcsol.”

6. Töltődj a barátokkal együtt! Mujahid Zoli a barátokkal tölti az utolsó napokat: „Szerencsém van, mert nagyon jó kis baráti társaságunk van. Kihasználjuk a nyár végét, grillezünk, beszélgetünk és próbálunk lazí­tani még szeptember előtt.”

Használd ki Te is a nyár utolsó sugarait, relaxálj és töltődj az Arena Plaza óriás napágyain! A pihenéssel most nyerhetsz is! További információ: https://www.instagram.com/arenaplaza/ .

Megosztom