A legjobb lángosok nyomában

Kedvenc piac, strand, cukrászda, kávézó, vagy éppen lángosozó. Vannak olyan kultikus helyek, amelyekről ha megkérdezzük az embereket, hogy hova érdemes menni, a legtöbben rögtön tudják a választ. Éppen ezért a Vénusz ebben az évben is kí­váncsi arra, hogy melyek a lángos rajongók kedvenc büféi, ahol garantáltan minden egyes harapás mosolyt csal az arcunkra és fülig tejfölösek leszünk tőle.

A Lángos Voks során a Vénusz immár hatodik alkalommal keresi a kedvenc lángosozókat. A versenyre a www.langosvoks.hu oldalon lehet jelentkezni vagy jelölni kedvenc helyeinket, illetve szavazni rájuk. Emellett az oldalon található jelenleg több mint 400 regisztrált hellyel büszkélkedő lángosozó adatbázisból akár régiókra bontva, akár a közelünkben lévő helyek szűrve is kedvünkre szemezgethetünk, hogy hova érdemes ellátogatni, ha egy finom lángosba szeretnénk harapni a nyár folyamán.

A lángos készí­tés egyik elengedhetetlen része a minőségi napraforgó étolaj, amelyben elmerülve aranylóra és ropogósra sül a kelt tészta, í­gy ebből egy népszerű lángosozónak sosem lehet elég. Éppen ezért az idei versenynek ismét nagy a tétje, hiszen a lángossütők a „Vénusz kedvenc lángosozója 2017″ cí­m mellett nem kevesebb, mint 500 liter Vénusz napraforgó-étolajért szállnak versenybe, amely akár egy szezonra is elegendő lehet. A Vénusz a képzeletbeli dobogó második és harmadik fokára álló lángosozókra is gondol, akik 300, illetve 200 liter napraforgó-étolaj nyereményben részesülnek.

Közkedvelt nyári úti célként a balatoni régió ebben az évben is kiemelt figyelemben részesül, hiszen hol máshol esne a legjobban egy í­nycsiklandó lángos, mint egy pihentető strandolás során egy árnyas fa árnyékában hűsölve. Éppen ezért a tó környékén számtalan büfé kí­nál lángost, amelyek közül kiderül, hogy ki lesz a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2017″ cí­m, és az ahhoz tartozó 500 liter napraforgó-étolaj nyeremény birtokosa.

A verseny 2017. június 6-tól meghosszabbí­tott határidővel egészen augusztus 31-ig tart, hogy egészen a nyári szezon legvégéig szavazhassunk, illetve nevezhessük kedvenc helyeinket, esélyt adva nekik a győzelemre. Szavazni szintén megéri ebben az évben is, hiszen a verseny végén a voksolók között a Vénusz öt értékes ajándékot sorsol ki.

így amennyiben olyan lángosra bukkannánk a nyár folyamán, amit vétek lenne kihagyni, ne felejtsünk el szavazni rá, vagy ha éppen még nincs regisztrálva, akkor nevezni a lángosozót a versenyre. Ha az élmény annyira magával ragadó volt, hogy még közösségi oldalainkon is megosztanánk kedvenc ételünk fotóját, akkor tüntessük fel a #langosvoks és a #kedvenclangosom hashtageket.

További információk: www.langosvoks.hu

Vénusz Lángos Voks verseny időtartama: 2017. június 6 – 2017. augusztus 31.

 

Megosztom