2019.12.11. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


ÖN BÁTRAN VISELI KEDVENC RUHÁIT?

Egy felmérés szerint az emberek 93%-a boldogabbnak érzi magát kedvenc ruháiban, 73%-uk mégsem viseli őket, mert attól félnek, hogy foltosak lesznek.

Családi Lap
2017.06.07  16:56   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Egy 1000 nőből álló nemzetközi fogyasztói felmérés során az Ariel választ kapott arra, miért száműzzük kedvenc ruháinkat a szekrény mélyére és miért nem aknázzuk ki bátran és magabiztossággal a ruhatárunk adta lehetőségeket. Mindennek az oka a foltoktól való félelem, ami amúgy a kutatás szerint a világ minden táján jellemző. Az aggodalom legfőbb oka, hogy a folt talán sosem jön ki a ruhánkból maradéktalanul és ezzel a kedvenc darab hordhatatlanná válik.
A megkérdezettek csupán 8%-a nem aggódik a ruhákon ejtett foltok miatt - ezt a tábort szeretné erősíteni Lakatos Márk stylist és divattanácsadó is. „Én úgy gondolom, a ruhák azért vannak, hogy hordjuk őket. Kevés olyan dolog van a világon, amivel őszintébben tudjuk kifejezni egyéniségünket, mint a ruhák. Hódítanak a pasztellszínek idén, minden fazonban és stílusban. Merjük ezeket hordani rohanós munkanapra, gyerekes programokra, borvacsorára, bárhova! Öltözzünk bátran, változatosan és kreatívan, hogy magabiztosan állhassunk a mindennapok kihívásaihoz. A foltokról majd a szakértők gondoskodnak."


Az emberek 82%-a kevésbé féltett ruhadarabot választ az igazán sűrű és mozgalmas napokra.
Rohanó életmódunk olyan előre kiszámíthatatlan helyzetekkel állít szembe minket nap, mint nap, amelyek miatt óvatosak vagyunk és sokkal inkább az épp kéznél lévő, kevésbé féltett darabok felé nyúlunk reggelente. A felmérés szerint 10-ből 8-en inkább olyan szettet választanak ezekre a napokra, ami nem is igazán kedvenc, és éppen ezért bármi történjen is vele, nem sajnáljuk, nem féltjük azt.

Azonban tény, hogy a megkérdezettek szerint az emberek 93%-a magabiztosabb és boldogabb a kedvenc ruhadarabjaiban, tehát a nem megfelelő ruhaválasztással korlátozzuk személyiségünket és ruhatárunkat. Nem vagyunk elég bátrak. A foltoktól való félelem okozta ruha-dilemma számos szuper darabot száműz a szekrények mélyére, kihasználatlanságot eredményez, és hatással van magabiztosságunkra is.

MUTATJUK A TITKOS FEGYVERT, HOGY BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR BÁTRAN VISELHESD KEDVENC RUHÁIDAT: ARIEL KIMAGASÓ FOLTELTÁVOLÍTÓ HATÁS MÁR AZ ELSŐ MOSÁSKOR.

Az emberek 75%-a bevallottan bátrabban viselné ruháit, ha a folteltávolítás már az első mosás alkalmával garantált lenne - ezzel pedig az Ariel akár a te titkos fegyvered is lehet a bátor ruhaválasztáshoz, minden alkalomra.
Az Ariel egyedülálló modellezési és szimulációs technológiája képes előre jelezni a folteltávolítás hatékonyságát több millió eshetőséget számításba véve, különböző anyagtípusokon. Az Ariel 3in1 PODS mosókapszula, koncentrált mosószer, mely kiválóan tisztít és kimagasló folteltávolítást biztosít már az első mosáskor. A szövetszálak belsejébe hatolva eltávolít minden látható és láthatatlan szennyeződést, valamint védőréteget képez a ruha anyagán, megakadályozva a szennyeződések újbóli lerakódását. Fokozza a fehér, világos ruhák fehérségét, és segít megőrizni a színes ruhák ragyogó színét - mindez a tisztaság megszokott és jól ismert Ariel illatával.

Most pedig ahhoz is segít az Ariel, hogy megtaláld stílusodnak megfelelő új kedvenceidet!

Egy doboz, bármilyen kiszerelésű Ariel 3in1 PODS mosókapszula vásárlásával bárkinek lehetősége nyílik, hogy közösen vásároljon barátnőjével, mintegy 200 000 forint költőpénzzel és Lakatos Márk szakértő segítségével. További nyeremények, részletek és regisztráció a viseldbatran.hu oldalon és ebben a videóban található.

#viseldbatran, #hozdabaratnodetis


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás