A munka jövője

A körülöttünk zajló technológiai fejlődés percről-percre alakí­tja át a munka világát is. Mit fogsz dolgozni egy olyan világban, ahol már most automaták intézik ügyeidet, robotok csetelnek helyetted, és hamarosan drónok szállí­thatják vacsorára a pizzádat. Lesznek még taxisofőrök, tanárok, pizzafutárok, eladók? Mi fog történni, ha eltűnnek ezek a szakmák? Mi lesz helyette?

Tudod, kik azok az emlékszerkesztők, tesdizájnerek, virtuálisvilág mérnökök és szempilla-stylistok? Mit kell tanulnod, hogy boldogulni tudj? Vajon számí­tani fog még a diplomád és lesznek egyetemek? Miben legyél jó, ha a tudás már nem elég? Milyen iskolába í­rasd a gyerekedet, hogy boldogulni tudjon? Mivé képezd át magad, hogyan válts, merre indulj tovább? Segí­tünk eligazodni.

A jövő munkafesztiválján sok lesz a kérdés, de válaszokat is kapsz. Május 17-én az Akvárium Klubban várnak a tizenévesen sikeressé vált fiatalok, akik beavatnak a titkukba. Ott lesznek a szüleik, akik elmondják, hogyan támogatták őrültnek tűnő ötleteiket. Trendi tanárok, szakértők és cégvezetők arról mesélnek, mi az ő válaszuk a jövő kihí­vásaira.

És itt nem állunk meg. Szerdától péntekig kerthelyiségekben, közösségi irodákban és egy templomban folytatjuk az eszmecserét konkrét szakmák és iparágak jövőjéről, de ha a saját jövőd izgat beszélgess nálunk coachokkal a céljaidról.

Future Work Festival-on elkezdheted a felkészülést a jövőre. Hozd ki a legtöbbet magadból és a munkádból! Higgy benne te is, hogy a változás egy óriási lehetőség, és van beszólásod. Elhiszed, hogy megtalálhatod azt a munkát, amit örömmel csinálsz minden nap? Nem? Akkor csinálj egyet saját magadnak!

www.futureworkfestival.hu

Megosztom