Czanik Balázzsal edz az énekesnő

A szülés óta elégedetlen az alakjával Judy, ezért most úgy döntött, a diéta mellett egy kemény edzésbe is belevág. A formás alak elérésében Czanik Balázs segí­tségét kérte.

A Groovehouse énekesnője számára mindig fontos volt, hogy tökéletesen nézzen ki a szí­npadon, ezért a szülés után megmaradt plusz kilóktól mindenképpen meg akart szabadulni. Bár a diéta rengeteget segí­tett neki, érezte, hogy az álomalakot csakis mozgással tudja elérni.

„Másfél éve elkezdtem dietetikushoz járni, mivel 10 kiló plusz maradt rajtam a szülés után: volt, hogy sikerült leadnom és elérni az áhí­tott súlyt, de néhány hónap után ismét felszaladt a felesleg. Ő tökéletesen beállí­totta az étrendem, végre visszanyertem a szülés előtti súlyomat, csakhogy a fogyástól a bőröm megereszkedett, és az izmaim sem erősödtek. Teljesen véletlenül futottam össze Czanik Balázzsal, akivel egyébként régóta ismertük egymást, és elmondtam neki a problémám. Megí­gérte, hogy egy igazi izomkolosszust csinál belőlem – mondta Judy. – Nagyjából két hónapja kezdtük a közös munkát, a cél pedig, hogy finoman izmos, nőies alakot varázsoljunk. Szerintem a lábaim a legerősebbek, de a karizom gyakorlatokkal sincs nagy problémám – ezzel szemben a hasizom erősí­tés egy rémálom számomra, de nincs mese, erre kell a legjobban gyúrni. A Nagy Duett miatt most egy kicsit kevesebbet tudok járni Balázshoz, de amint befejeződik a műsor, azonnal visszatérek a heti három edzéshez” – tette hozzá az énekesnő.

Czanik Balázs maga is meglepődött, micsoda erő van Judyban, és eddig nagyon elégedett az eredményekkel. „Judy azzal fordult hozzám, hogy szeretne formásabb lenni, szeretne kerek popsit és izmosabb karokat és lábakat. Emellett egy énekesnő számára természetesen az állóképesség is fontos, hiszen több órás fellépéseket kell végigcsinálnia a szí­npadon. Szuper vele együtt dolgozni, mert nagyon jól veszi az akadályokat, mindig megcsinálja a feladatokat, amiket kidolgozok számára, és még én magam is meglepődtem azon, hogy milyen erős – mondta Czanik Balázs, az Oxygén Fáy személyi edzője, a Capoeira Aerobic megalkotója. – Az edzések ráadásul nagyon jó hangulatban telnek: viccelődünk, húzzuk egymást, í­gy a kemény munka mellett a lazí­tásra is tudunk figyelni. Judy és én régóta ismerjük egymást, sőt, néhány évvel ezelőtt még az egyik klipjében is szerepet kaptam.”

Fotók: Juhász Tibor

Megosztom