2018.09.22. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Szabd magadra a tavaszi trendeket!

Arena divattippek minden alkatra

Családi Lap
2017.05.03  11:18   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Az aktuális divattrendeket látva könnyű szerelembe esni, hiszen ki tud ellenállni egy gyönyörű virágos ruhának, egy metálosan csillogó tavaszi kabátnak, vagy egy vidám, pink felsőnek? Ám nem szabad meggondolatlanul lecsapni mindenre, ami megtetszik - az előnyös megjelenést szem előtt tartva érdemes alkatunkhoz, színeinkhez igazítani a trendeket! Oláh Dóra, az Arena Plaza stylist szakértője hasznos tippekkel segít eligazodni a tavaszi trendek forgatagában.
A virágos ruha

Boruljunk mi is virágba a természettel együtt! Egy virágos ruhában igazi tavasztündérnek érezhetjük magunkat, de a mintás darabokkal mindig érdemes óvatosan bánni. Nem mindegy a virágok mérete, elhelyezése és a színek kombinációja sem.

Fotók: Promod, Marks & Spencer, Guess, Orsay

„A vékony lányok tetőtől-talpig kivirágozhatnak, ám a kicsit erősebb testalkatúaknak a sötét alapon apró mintás ruhákat javaslom. A homokóra alkatúak bátran választhatnak testhez simuló darabokat, míg a körte alkathoz a felül lazább, alul egyenes szabású, csípőnél megkötős ruhák illenek leginkább. A kehely testalkatú lányok rövid ujjú, lefelé bővülő fazont válasszanak, az almácskák pedig a fentebb leírt apró mintás darabok mellett empire szabásban is gondolkodhatnak" - javasolja Oláh Dóra, az Arena Plaza stylistja.


A pink felső

Egy vidám színű felsőtől a kedvünk is jobb lesz! A színpszichológia szerint a pink magabiztosságot sugall, így viselőjét is önbizalommal ruházza fel. Mivel egy nagyon élénk, feltűnő színről van szó, a megfelelő fazon kiválasztása kulcsfontosságú.

Fotók: Mango, Orsay, Stradivarius, Bershka

„A homokóra alkatúak számára nagyon előnyösek a félvállas megoldások. A körte testalkatú lányok bátran válasszanak lazább fazonú, mintás darabokat, míg a kehelyhez inkább szűkített szabásvonalú, egyszínű felsőt ajánlok átkötős derékrésszel és/vagy harangujjakkal. Az alma hölgyek esetében érdemes a rózsaszín sötétebb árnyalatait választani, például cseresznyét vagy fekete ribizlit, V-nyakkal és hosszabb ujjal kiegészítve. Az ingek kifejezetten előnyösek ehhez az alkathoz."


A metálfényű kabát

Csempésszünk egy kis rock'n'roll-t a hétköznapokba! Egy fényes dzsekivel garantáltan nem maradunk észrevétlenek. A haj- és szemszínünkhöz, illetve a bőrünk tónusához azonban nem mindegy, a metál mely árnyalatát választjuk.

Fotók: Massimo Dutti, H&M, Mango, Promod

„A homokóra testalkathoz szuperül passzolnak a világosabb, extrém darabok. A körte alkatúak a szabás tekintetében inkább az egyenes fazonokat válasszák, a kehelyhez viszont ezzel szemben a szűkített és sötétebb árnyalatú dzsekik illenek. Alma alkat esetében pedig mindenképpen sötét színekkel érdemes ellensúlyozni a metál felület fényességét" - tanácsolja az Arena Plaza szakértője.


Kapcsolódó cikkek:
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás