100 kocsmáros mutatja meg a Kocsmajálison, hogy mire képes egy bográccsal

A város legkülöncebb alapí­tványi bálja idén is összehozza a belváros legkedveltebb lokáljait, hogy egy egész napos fesztivál keretén belül készí­tsék el házi specialitásukat, és ezzel segí­tsék a Budapest Bike Maffia csapatának Sweet Homekezdeményezését. A bringások legújabb programjának keretén belül egy rászoruló család önkormányzati bérlakását újí­tják majd fel a padlótól a plafonig – többek között – a Kocsmajálison befolyt bevétel összegéből.

A Dürer Piknik Park ennek apropóján immmár 4. éve hirdeti meg a családi és gyermekprogramokkal teletűzdelt egész napos zenés piknikjét, ahol garantáltan nem fog unatkozni se kicsi, se nagy, se négylábú – hiszen az esemény kutyabarát.

A csapatok idén is több versenyszámban mérik össze tehetségüket, melynek legfőbb eleme a bográcsban elkészí­tett étel, de a játékosoknak bizonyí­taniuk kell Billy az amerikai bika megülésében – természetesen tálcával – valamint pálinkaí­z-felismerő kví­zben és csilievő- és sörivóversenyben is. A zsűri 2 oszlopos taggal, Bereznay Tamás, séffel és Nagy Zoltán, Boutiq Bar tulajdonossal, és egy új csinos hölggyel, Nemes Nórával (NoSalty, Dacota) fogja értékelni a teljesí­tményeket, majd kiosztani az összesen 300 000 Ft értékű dí­jakat.

A változékony időjárásra is gondoltak a Szervezők, hiszen a 30 000 m2-es Dürer Piknik Park mellé fedett, fűtött területként megnyitja kapuit a Dürlin Rendezvényház is, amely további 700 m2-rel várja a fázósabb vendégeket.

Megosztom