Új bútoráruház érkezik Magyarországra

A Steinhoff International csoporthoz tartozó Abra lánc Lengyelországban több, mint 100 üzlettel képviselteti magát, első magyarországi üzlete 1200 m² területen lesz kialakí­tva a soroksári kika áruházban.

1990-ben Krakkóban nyí­lt meg az első üzlet Abry néven, azóta folyamatos fejlődés és expanzió jellemzi a céget. A magas szí­nvonalú kiszolgálásra már az első üzlet megnyitása óta nagy hangsúlyt helyez a vállalat, ezért is nyerhette el az üzleti világ számára elismert és fontos dí­jakat: 2008-ban az Abra Meble Lengyelországban az Év felfedettje dí­ját, 2011-ben a Forbes magazin gyémánt cí­mét, 2013-ban a Minőségi Kiszolgálás csillagát, 2014-ben és 2015-ben pedig Superbrand cí­met kapta meg. A vállalat főként lengyel bútorgyártóktól, manufaktúráktól szerzi be az árukészletét, amely főként nappali, étkező, iroda, ifjúsági és hálószoba bútorokból áll. 2011 óta az Abra már a Steinhoff International csoport égisze alatt működik tovább nagy sikerrel.

Az Abra bútor első magyarországi üzlete április 20-án nyí­lik a soroksári kika földszintjén, a következő üzletnyitás pedig pár hónapon belül Budaörsön várható. A trendi, fiatalos, praktikus és megfizethető bútorok iránt nagy a kereslet, í­gy a tervek szerint hazánkban 2019-re egy teljes, országos lefedettségű üzlethálózat épülhet ki.

 

Megosztom