Megújult a soroksári kika

A kika bútorkereskedelmi céget 1973-ban egyedi koncepcióval alapí­tották, í­gy válhatott a lakberendezési piac egyik legismertebb szereplőjévé. A kika 2013 ősze óta a Steinhoff International csoport tagja, amely a világ 2. legnagyobb bútorkereskedelmi cége.

A Steinhoff eredetileg családi vállalkozásként indult Németországban és olyan hagyományos értékekre épí­tett, amelyek biztosí­tották számára a bútor és lakberendezési piacon a folyamatos növekedést és fejlődést. A vállalkozás saját márkákkal, logisztikai- és gyártókapacitással rendelkezik és a kika/Leiner csoporttal együtt világszerte 112.000 dolgozója van.

íprilis 20-án nyit újra a megújult soroksári kika

A soroksári kika 2006 novemberében nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. Az áruházat folyamatosan fejlesztették, az átalakí­tások főleg a szortimentet érintették. A kika áruházakban több mint 50 ezer féle árucikk, számos igénynek és árkategóriának megfelelő lakberendezési termék várja a vásárlókat. A praktikus alapvető bútoroktól és kiegészí­tőktől egészen a „hightech” és design megoldásokig mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A cég mottója: „mindent egy kézből”, s ennek megfelelően teljes körű szolgáltatást kí­nál, amely magában foglalja a bútorok szállí­tását, összeszerelést, konyhabútor vásárlása esetén a helyszí­ni felmérést, számí­tógépes konyhatervezést, valamint a konyhabútor otthoni beszerelését is.
Mind dekorációban, mind bútor trendekben az újdonságok azonnal elérhetők az áruházakban. „Otthon az életedben” szlogennel a vásárlók élethelyzetéhez igazodva mutatják be bútorokat, kiegészí­tőket.

„Szeretnénk minden korosztályt megszólí­tani sok féle ötlettel, stí­lussal és megoldással a pénztárcának megfelelő ár-érték arányban“- mondja Dráfi Gyula a soroksári kika áruházvezetője. A soroksári kika áruház 26 300 nm-es alapterületű, a harmadik legnagyobb a magyarországi kika áruházak között. Háromszintes áruház, melynek közepén két körbeüvegezett panoráma lifttel lehet feljutni az emeletekre. Eladótere közel 14 000 nm. A földszinten találhatók a szőnyegek, lámpák textil áruk, háztartási-, konyhai eszközök és lakásdí­szek. Az első emeleten a konyha,- étkező bútorokat, valamint nappali garnitúrákat, kanapékat, nappali szetteket, második emeleten háló és ifjúsági szobák, ágyak, heverők, bébi bútorok, fürdő és előszobák, valamint kisbútorokat (komódok, média állványok, kiegészí­tők) kí­nálnak.

„A jelenlegi átépí­tés január elejétől április elejéig tart és az elmúlt 10 év legnagyobb átalakí­tása a kika magyarországi történetében. Összességében a teljes eladótér megújul: az új áruhordozókkal, padló burkolattal rendkí­vül modern leszés bí­zunk abban, hogy az eddigieknél még otthonosabban érezik majd magukat a kika-ba látogatók. A tervezést már tavaly ősszel megkezdtük” – tudtuk meg Dráfi Gyulától.

Az egész áruház területén Led megvilágí­tást épí­tettek be, mellyel egyrészt energiát takarí­tanak meg, de nem utolsó szempont, hogy a meleg fényű led barátságosabb a szemnek a vásárlók és az áruházban dolgozók számára is. Az árukihelyezések és a dekorációs megjelení­tések is különböznek az eddig megszokottól. Sokkal letisztultabb, áttekinthetőbb és az eddigieknél még komfortosabb lesz az áruházi összkép. Magyarországon szintén egyedülállóként egy újdonság kerül bevezetésre, az áruház az áruházban koncepció. Ez azt jelenti, hogy a szintén Steinhoff csoporthoz tartozó Abra üzlethálózat, mely Lengyelországban több, mint 100 üzlettel képviseli magát, szintén bekerül az áruházba – a soroksári Kika áruházban debütál elsőként. Itt modern és praktikus, kedvező árkategóriájú zömmel lengyel bútorok lesznek megvásárolhatók. Ez az üzlet 1200 nm területen lesz kialakí­tva a földszinti kijárattal szemben.

A második emeleti étterem alapterülete is nőtt, í­gy már több, mint 200 fő befogadására lesz alkalmas a hely. Napi friss ételek, menük, í€ la carte ételek, desszert különlegességek, meleg és hideg italok várják a vásárló közönséget. Nem feledkeztek meg a kis gyermekekkel érkező vendégekről sem. Ők a megújult gyerekjátszóba tudják gyermeküket szakértő felügyeletre bí­zni, ahol mindenféle programmal, játékkal és gyerek elfoglaltsággal kötik le a gyerekek figyelmét a szakemberek. Itt egyébként lehetőség van szülinapi, vagy névnapi gyermek események megszervezésére is, amely látványos, kreatí­v és inspiráló programokkal, tennivalókkal foglalja le a gyereksereget.

A nyitás napjától, csütörtöktől vasárnapig szuper újranyitási akciókkal és ajánlatokkal várja az áruház a vásárlókat!

Megosztom