Tóth Vera megtalálta kedvenc edzésformáját

Megfelelő étkezés, kitartó, rendszeres edzés, önbizalom és a siker nem marad el. Tóth Verának végre sikerült az, amiről milliók csak álmodnak, megváltoztatta életmódját és ezáltal az életet is. A népszerű énekesnő őszintén mesélt, hogyan jutott el idáig.

„Tavaly január elején döntöttem úgy, hogy megcsináltatom a gyomor bypass műtétet, hiszen előtte gyakorlatilag mindent kipróbáltam már, úgy gondoltam ez az utolsó esélyem!- árulta el Tóth Vera, aki azt is elmesélte, rengeteg diétával próbálkozott már, de egyik sem hozta meg a várva várt sikert. – Volt egy szénhidrát-anyagcsere betegségem, amit próbáltam mindenféle diétával, köztük a 160 grammossal és aktí­v sporttal visszafogni. Később kiderült súlyos inzulinrezisztenciám is van”- mesélte Vera, aki úgy érezte a műtét volt az egyetlen esélye, ahhoz, hogy újra normális életet éljen.

„A sikeres műtét után komoly életmódváltás következett, illetve folytattam azt a mozgásformát, amit már előtte is elkezdtem, a Power Plate edzést. Gyakorlatilag semelyik más mozgásforma nem érte el ezt a hatást, elkezdtem formálódni, és élveztem az edzéseket. Persze, először én is szkeptikus voltam, egészen addig, amí­g rá nem álltam és az edzőmmel, Brányi Erával el nem kezdtük az edzést. Elmondhatom, hogy az 5. nap után már láttam a változást, ráadásul óriási segí­tség, hogy a személyi edző csak rád koncentrál és persze a 30 perces edzés az én időbeosztásomba is könnyedén beilleszthető, ráadásul izmosodom és a bőröm is feszes marad, ami szintén nagyon fontos, egy ilyen nagy mértékű fogyásnál, súlyvesztésnél.”

A népszerű énekesnő eddig közel 35 kilótól szabadult meg, de Vera itt még nem áll meg, további súlycsökkenést szeretne, hogy elérje a 65-70 kilós álomalakját. „Nagyon sok tervem van 2017-re. Februárban lesz a Rapülők nagykoncert és tervezek egy amerikai utat is. De a legfontosabb, hogy szeretnék elérni egy olyan testsúlyt, amiért már tényleg nem kell szégyenkeznem. A Power Plate edzés pedig mára már életformává vált nálam, ami nem csak addig tart, amí­g el nem érem az álomsúlyt, hanem hozzátartozik az életemhez, a mindennapjaimhoz.”

Megosztom