Illényi Katica évnyitó koncert barátokkal

Illényi Katica Magyarország Érdemes Művésze, Liszt-és Artisjus dí­jas hegedűművész, az egyetlen magyar előadó, aki theremin nevű hangszeren is játszik – rendhagyó újévi koncertet ad a Kongresszusi Központban január 14-én. Az évnyitó eseményen olyen vendégművészek szerepelnek, majd, akik egyben személyes barátai is Katicának: Micheller Myrtill, Magyar Hajnal, Sárik Péter, Pirovits írpád és Illényi Csaba.

Az évnyitó koncert különlegessége, hogy olyan fantasztikus előadók kaptak meghí­vást, akik szakmai tudásukkal, népszerűségükkel egyenként is csodálatos művészi élményt nyújtanak.

Olyan muzsikus barátokkal nyitjuk meg az újévet, akiket művészként és emberként is nagyon tisztelek, í­gy önfeledt zenéléssel kí­vánunk majd boldog, jó zenével teljes újévet mindenkinek! Nagyon örülök, hogy elfogadta meghí­vásomat Micheller Myrtill és Magyar Hajnal, két kiemelkedő tehetségű, de teljesen különböző karakterű énekes; valamint Sárik Péter, napjaink kiemelkedő jazz zongoristája zenekarával együtt, és végül, de nem utolsósorban testvérem, Illényi Csaba, hegedűművész és Pirovits írpád szteptáncos” – nyilatkozta Illényi Katica.

A szí­nes programban helyet kap a könnyű- és jazz muzsika, hazai- és világslágerek, komolyzenei művek autentikus formában valamint hegedű, theremin, zongora tolmácsolásában. A művészek együtt és külön is szí­npadra lépnek, meglepő formációkat alakí­tanak vokális és zenekari kí­sérettel, a muzsikálás örömét átadva teremtenek önfeledt, vidám újévkezdést. A koncertet közös fináléval zárják.

Kongresszusi Központ, 2017. január 14.
Micheller Myrtill, Illényi Katica, Magyar Hajnal, Sárik Péter, Pirovits ípád, Illényi Csaba

Jegyek kaphatóak: www.jegyelado.hu

Megosztom