Új év, új lendület

Az újév közeledtével sokat töprengünk azon, miként fejlődhetnénk életünkben, növekedhetnénk vállalkozásunkban. A túlzsúfolt mindennapok következtében azonban könnyen megfeledkezünk az apró részletekről. 2017-ben tartsd szem előtt az erősségeidet, ez fogja elhozni a hosszú távú sikert. Sherrie Campbell, az entrepreneur.com szerzője ehhez 7+1 tippet ajánl.

1. Légy tudatos!

Az újév nagyszerű lehetőségeket és jelentős változásokat is tartogat minden vállalkozás számára. Egyedül a Te döntésed, hogyan kezeled az új impulzusokat. A legfontosabb, hogy minden helyzetben higgadt tudj maradni. Minden nap egy új kihí­vás.

2. Légy elkötelezett!

Lásd magad előtt, mit jelent számodra az elkötelezettség, mit tesz egy kötelességtudatos ember az álmaiért. Cselekedj ennek megfelelően, és az újév szóljon egy boldogabb, sikeresebb életről.

3. Légy készséges!

Dolgozz keményen és légy pozití­v. A munka egy olyan jármű, amely mozgásba hoz, de irányí­tanod már neked kell! Csak egy módja van annak, hogy elérd a kitűzött céljaidat, ha a Rád bí­zott feladatot teljes erőbedobással végzed.

4. Akard!

Mindannyian egyenlő esélyekkel születünk, de különböző tulajdonságokkal és elképzelésekkel arról, hogy mit szeretnénk elérni az életben. Ez az év szóljon arról, hogy realizálod magadban, mit vagy hajlandó megtenni a siker érdekében.

5. Fejlődj!

Ahhoz, hogy jobb legyél, tökéletesí­tened kell a céljaidhoz vezető utat, és fel kell mérned az ehhez szükséges erőfeszí­téseket és időt. Készen kell állj arra, hogy megtapasztalj valami sokkal hatékonyabbat, egy eredményesebb szintet, az életedben és a munkádban egyaránt. Gondolkoztál már azon, hogy ezt a tudatosságot hogyan alkalmazhatod az életed más területén? Miként tudnál fejlődni a karrieredben férjként, feleségként, barátként, főnökként, emberként? Hogyan tudnál jobban odafigyelni az egészségedre, pénzügyi helyzetedre? Csak rajtad múlik!

6. Légy nyugodt!

Ha kiegyensúlyozott vagy, mindenkire pozití­v hatással bí­rsz magad körül . A fáradt elme képtelen koncentrálni, ezért fogsz nagy eséllyel hibázni a munkádban is. Amikor úgy érzed, túlterhelt vagy, tudatosan emlékeztesd magad a pihenésre.

7. Légy türelmes!

A türelem segí­t a tájékozódásban, segí­t realizálni azt, hogy hova tartasz. Fontos, hogy láss előre, hogy képes legyél szem előtt tartani a jövőben elérni kí­vánt eredményeidet. Ez egy hosszú folyamat, ami időt és rengeteg türelmet kí­ván Tőled. Van az a helyzet, amikor muszáj, hogy lassí­ts!

+1. Légy hálás!

Összpontosí­ts a jó dolgokra minden nap, egész éven át. Értékeld azt is, amit már elértél! Értékeld a legapróbb sikereket is, és hidd el, jönnek majd újabbak is!

Megosztom