2019.08.18. ,
facebookrss


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


6 tipp, hogy motivált maradjon az év végi hajrában is

Az egyik ilyen szempont, hogy emlékezzünk a munkára, amit már magunk mögött tudhatunk.

Családi Lap
2016.12.19  09:31   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Nem könnyű elfogadni, de a siker valóban fejben dől el. A stressz, a düh és az aggodalom fő okozói a negatív gondolatok, amelyek mentálisan és fizikailag is rendkívül súlyos problémákat okozhatnak, ezért fel kell ismerni a hétköznapok pezsdítő izgalmát és pozitív periódusait. Murray Newlands, az entrepreneur.com szerzője ehhez 6 tippet ajánl.
1. Légy tisztában a céljaiddal!

a nincsenek konkrét elképzeléseid, elvesztél. A legjobb módja annak, hogy motivált maradj, ha pontosan megfogalmazod magadnak a következőket: milyen irányba tartok, és hogyan jutok el odáig? Az oda vezető út legyen egyértelmű, jól látható, tele motivációval.

2. Tartsd szem előtt az eredményeidet!

Gyakran érezzük magunkat kimerültnek, talán frusztráltnak is, ez pedig sokszor saját magunknak köszönhető. Légy büszke az elért sikereidre, egyúttal koncentrálj a jövőbeliekre is! Nagyon fontos, hogy a lelkesedésben soha ne lankadj, tudj építkezni a megélt kudarcaidból.

3. Emlékezz a munkára, amit már magad mögött tudsz!

Sokkal könnyebb azt az utat járni, amit Te magad választottál. Mindig emlékezz arra, hogy ezt a munkát magadért is végzed.


4. Elsősorban másokra gondolj!

Állj meg és töprengj el azon, hogy mitől lehetnél jobb. Kezdj el azon gondolkodni, hogyan lehetnének eredményesebbek a dolgok körülötted. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy bármilyen helyzetben megtaláld az előre vezető utat. Tűzd ki a célt, és ösztönözd rá a munkatársaidat is minden nap.

5. Minden nap egy új esély!

Amikor reggel felébredsz és kinyitod a szemed, tekints arra az új lehetőségek napjaként, hagyd magad mögött az előző napi terheket. Minden kudarc egy esély arra, hogy legközelebb jobbak legyünk.

6. Vedd körül magad motivált emberekkel!

Ha olyan emberek vesznek körül, akik lehúznak Téged, és mindig Te vagy a legokosabb az irodában, akkor valószínűleg nem a megfelelő helyen vagy. A motiváció legnagyobb forrása a szenvedély és a keményen dolgozó emberek, akik nagy álmokat hivatottak beteljesíteni, miközben legtöbbször briliáns elmék. Építs ilyen csapatot!

- Az „Aki ad, az nyer" típusú gondolkodás alapján tevékenykedő hazai vállalkozások esetében ez a fajta motiváció még magasabb szinten érhető el. A jutalékmentes üzleti ajánlásokra épülő, 30 éves múltra visszatekintő üzleti modellnek köszönhetően az egymásra való odafigyelés, a feltétlen bizalom a legnagyobb érték, amivel támogatni tudjuk egymást - mondta Ferling József, a BNI kommunikációs igazgatója.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás