2019.01.24. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Csokoládékéregbe rejtett, ellenállhatatlan gyümölcszamat

A chocoMe jóvoltából télen is újabb mámorító csokoládé élvezetek várnak ránk.

2016.12.02  14:35   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A felejthetetlen ízvarázslatainak köszönhetően nemzetközileg is elismert manufaktúra teljesen új termékkel, a Fruité-vel köszönti a következő kulináris szezont. A szó jelentése: zamatos. A legfrissebb csokoládéköltemény méltán kapta ezt a nevet, ugyanis a chocoMe gyümölcszselé fejlesztései kizárólag gyümölcspüré felhasználásával készülnek, teljes mértékben mellőzve aromákat, színezékeket és ízesítőszereket.
Három ízkombináció három alapgyümölccsel, amiket a manufaktúra olyan különleges karakterekkel tett egészen egyedivé, amelyeknek köszönhetően elementáris frissességű gyümölcsízt tudnak a 70% kakaó tartalmú francia Cacao Barry étcsokoládé roppanós kérge alá rejteni.

Ananász - lime - kaffir lime

Az édeskés ananász és az eleven lime kombinációját a pikáns, nagyon aromás kaffir lime reszelt héja egészíti ki. A zselésített gyümölcsök friss, természetes ízösszetevőit a 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé roppanós héja foglalja keretbe.
Málna - yuzu

A zamatos málna és a pikáns, kissé savanykás yuzu (japáncitrom) kettőse páratlanul gazdag ízharmóniát kínál. A zselésített gyümölcsöket lágyan összefogó, az ecuadori Arriba és az afrikai Forastero blend kakaóbabok háziasításából készített 70%-os kakaótartalmú francia étcsokoládé teszi ezt a gazdag kreációt igazán harmonikussá.

Burgundiai feketeribizli - bergamot

A termőterület szelektált burgundiai feketeribizli (Noir de Bourgogne) egyszerre savanykás és édes íze a bergamot citrusos, kissé virágos aromáival keveredve páratlanul gazdag és intentív ízélményt nyújt. A zselésített gyümölcsöket körbeölelő, 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé ezt egészíti ki és teszi igazán kerekké és kiegyensúlyozottá.

A szofisztikált, igéző ízek sokszínű univerzuma tehát még teljesebbé vált - a chocoMe így gondoskodik róla, hogy az új évszak leghidegebb napjai se telhessenek el bársonyos étcsokoldé ölelések, trópusi és pirosan izzó gyümölcsvarázslatok csábításai nélkül.

Mészáros Gábor, a chocoMe alapító tulajdonosa kapta Az Édesiparért díjat

A világelső ízek, felejthetetlen csokoládéálmok megálmodójakéntként ismert Mészáros Gábor, a chocoMe Kft. alapító tulajdonosa, a számos rangos hazai és nemzetközi szakmai díj mellé december 1-jén egy újabb fontos elismerést gyűjtött be, Az Édesiparért díjat, melyet a Magyar Édességgyártók Szövetsége idén ötödik alkalommal ad át.
A díjat mindig olyan személy kapja, aki kiemelkedően fontos a hazai édesipar számára, vagy azért, mert munkájával és tehetségével az elvárhatónál többet tesz a szövetség közös céljaiért, vagy mert termékeivel segít a hazai édességgyártás ismertségének, jó hírének öregbítésében. Így esett a választás Mészáros Gáborra, aki rendkívül aktív és kiemelkedően sikeres résztvevője a világviszonylatban is legjelentősebb versenyeknek és kiállításoknak, példát mutatva ezzel is a hazai csokoládékészítőknek, akik az ő bátorítására kezdtek benevezni termékeikkel ezekre a megmérettetésekre és sok esetben sikerrel is végeztek.

 


cimkék:
chocome, csokoládé
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás