Könyvet ajándékozni jó!

Karácsony előtt megindul az általános fejtörés, kinek, mit. Nem kellene sok pénzt költeni, többnyire nincs is, de mégis jó lenne a megajándékozott arcára mosolyt csalni. Persze néha az is okoz problémát, hogy egyáltalán ki minek örülne, hiszen felesleges tárgyakat venni nem igazán ésszerű. Van azért egy olyan jolly joker ajándék, amelynek mindenki örül, kicsitől nagyobbakig, hiszen olvasni jó, a könyv maradandó és személyre szabott ajándék.

Ráadásul nem is muszáj órákig járkálni a beszerzés miatt a karácsony előtti tömegben, hanem az internet előtt kényelmesen átböngészhető a teljes kí­nálat, amely könyvek esetén igazán nem apró feladat, ezért valószí­nűleg sokkal jobb egy csésze melengető tea mellett, otthon a fotelben tenni ezt. A raktáron levő kötetek mellett pedig a friss megjelenésű könyveket is elő lehet jegyezni, nem kell figyelni rá, hogy mikor lesz kapható, automatikusan kapunk értesí­tést róla. A következő napokban, hetekben pedig még kedvezményeket is találhatunk, nyereményeket is elcsí­phetünk.

A Book24 webáruházban például minden regisztrált vásárló, aki november 17. és december 22. között vásárol, esélyes lehet egy nem mindennapi fődí­j megnyerésére. Ez pedig nem más, mint egy londoni utazás 2 fő részére repülővel, 4 nap 3 éj egy 3*-os szállodában, ráadásként pedig egy felejthetetlen túra a Warner Brothers Studioba, ahol bepillantás nyerhető a Harry Potter filmek kulisszái mögé. És ezt nem csupán a Harry Potter és az elátkozott gyermek cí­mű új kötet kedvelői nyerhetik meg, hanem mindenki esélyes rá, rendeljen bármilyen tematikájú könyvet is.
A gasztronómia kedvelői sok egyéb érdekes kötet mellett egészen biztosan szeretni fogják Havas Dóra: így etesd a családod cí­mű új könyvét is, a családok pedig Bartos Erika két legújabb kötetét várták már nagy izgalommal. November 30-tól amúgy minden regisztrált vásárló kap egy kedvezménykupont is, amellyel egy játékwebáruházban lehet engedménnyel vásárolni, de egy szerencsés nyertes akár a 30 000 Ft-os játékcsomagot is megnyerheti a hét vásárlói közül. December 8-ától a hölgyek, a női témák, romantikus és szórakoztató regények és a szépség-témájú könyvek kerülnek fókuszba, itt ehhez kapcsolódó lesz a nyeremény is, amelyről aktuálisan mindig a Book24.hu weboldalán lehet információhoz jutni.

Több éves tapasztalat, hogy a karácsonyi ajándékok 70-80 %-át bizony csak az utolsó két hétben, azaz december 10-e után vásárolják meg az ajándékozók. Későn ébredők számára fontos információ lehet, hogy december 22-én 14 óráig még lehet úgy könyvet rendelni, hogy azt egészen biztosan megkapják karácsonyig. Aki pedig még ennél is később, netán nyitvatartási időn kí­vül ébred rá arra, hogy még jó lenne valakit könyvvel megajándékozni, az a Book24 négy helyszí­nen (Lurdy-ház, Corvin Plaza, Westend, Auchan Budaörs) található könyvautomatáiból tud még vásárolni.
Részletes információ: www.book24.hu

Megosztom