Sztárdiétával karcsúsodnak a hí­rességek

Néhány hete arra lehet figyelmes, aki gyakran használja a közösségi médiát, hogy sorra jelennek meg ismert emberek fotói boldog mosollyal az arcukon, és egy csinos kis shakerrel, vagy egy-egy nassolnivalóval a kezükben. Ők azok, akik elszánták magukat egy alapos életmódváltásra, és ebben Tomán Szabina segí­tségét kérték.

A Toman Diet ugyanis nem kevesebbet í­gér a belevágni szándékozóknak, mint hogy kényelmesen, könnyedén, nem éhezve segí­t leadni az első felesleges kilókat, és ha valaki fegyelmezett, betartja a célját, akkor a folyamatos konzultációk segí­tségével igény szerint tovább is tudja faragni, vagy meg is tudja tartani a súlyát.

Szinetár Dóra azoknak ajánlja ezt a diétát, akik szeretnék jól érezni magukat a bőrükben, és megszabadulnának a krónikus fáradtságtól, illetve az állandó telí­tettség vagy éhségérzettől. A szí­nésznő szerint ez a fehérjediéta nem nevezhető pusztán fogyókúrának, hanem komoly segí­tség, hogy az ember elindulhasson az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás útján. „Ha egy-egy Toman fehérjeszelet velem van az autóban, biztos, hogy könnyebben állom meg a kí­sértést, hogy jövet-menet egyek valami egészségtelenebb, a szervezetemet megterhelő dolgot.”

Az Operettszí­nházban többen is sikerrel próbálták a módszert, a népszerű táncoskomikus, Peller Károly még a szí­nház ravennai vendégjátékára is alapos mennyiséget csomagolt be a sós és édes Toman Diet fogásokból. „Mosolyogva fogyni” – ez a mottója, hiszen ha valaki reggelire csokoládés vagy tejkaramellás desszertet ehet, nagyszerű sós krémleveseket fogyaszthat, és közben még pompás zöldségekből is kreálhat salátákat, akkor igazán nincs oka panaszra. Az ételek bárhol, könnyedén elkészí­thetőek a shaker és némi ví­z segí­tségével, í­gy akár utazás közben is tartható az étrend, nincs ürügy megszegni azt.

A fantasztikus főzőtudományáról is hí­res Bódi Margó fiával, Csabival együtt kérte Szabina segí­tségét némi súlyfelesleg leadásában. „A levesek, a desszertek nagyon finomak! Csabival együtt elkezdtük a Tomán Szabina által kifejlesztett diétát, ami állí­tólag csak a zsí­rt égeti, az izomzat megmarad. Na ez pont jól jön nekem, mert jelenleg nem tudok menni tornázni. De amúgy nagyon jól vagyok. Csabi is bevállalta (mondjuk rá is fér) Csak halkan jegyzem meg, nehogy sértődés legyen belőle… A lényeg ha ketten csináljuk akkor jobban legyőzzük azt a fránya zsí­rt.”

íltalában egy fogyókúrának elsőszámú oka a hiúság, hogy jobban tetsszünk magunknak a tükörben, ám egészségügyi indoka is lehet a dolognak, ahogy a Katona József Szí­nház művésznőjénél, Pálmai Annánál is volt. „Fél éve megváltoztattam az életem. Az akkori laboreredményeimben voltak csúnya eltérések, és ez aggodalomra adott okot. Elkezdtem Tomán Szabinához járni, aki egy csodás fehérjediétát állí­tott össze, és már minden laboreredményem visszaállt, ráadásul sikerült leadnom 10 kilót. És a Tomán diéta mellett, ha van időm és rendes vagyok, futok, lovagolni megyek.” Anna amúgy olyan lelkesedéssel mesélt új életmódjáról, hogy édesanyja, Szirtes ígi szí­nművésznő is úgy döntött, hogy belevág a kalandba.

Sokan feltették a kérdést, hogy vajon mi szüksége lehet nádszálkarcsú hölgyeknek, mint Jakupcsek Gabriellának vagy Farkasházi Rékának arra, hogy Toman Diet – termékeket fogyasszon. Jakupcsek Gabriella í­gy válaszolt a kétkedőknek: „Nem akarok fogyni, szerencsés alkatom van, í­gy erre nincs is szükségem, viszont szeretnék fittebbé és energikusabbá válni. Rengeteg zöldséget fogyasztok, és kipróbálom a fehérjediétát, í­gy a rohanós napokon sem hagyom ki az ötszöri étkezést.”

Farkasházi Réka is attól tartott, hogy Szabináék nem veszik komolyan, hogy rajta igenis akad 3 olyan kiló, amely zavarja és amely sehogysem mozdul. Ráadásul Réka évek óta gluténmentesen étkezik, de ez sem volt probléma, hiszen a Toman Diet most már egyre szélesedő gluténmentes kí­nálattal is rendelkezik. Úgyhogy Réka néhány hét alatt elérte álomalakját, amelyet most már csak tartani kell, de

Szabináék erre is adnak tanácsot, útmutatást, hogy az úgynevezett fenntartó fázisban mennyit és mit szabad ennie az életmódváltóknak. „Elszántság. Ez kulcsszó egy ilyen program teljesí­téséhez. Ugyanis te döntöd el az is, hogy belevágsz, azt is, hogy csinálod, azt is, ha feladod. Egy diétához leginkább te kellesz. De, nagy segí­tség, ha van melletted egy csapat, aki irányt mutat, és tovább lökdös, ha megtorpannál. Én Tomán Szabinától és teamjétől mindezt megkaptam az elmúlt közel három hónapban.” – mondja Réka.

A Compact Disco énekese, Lotfi Begi a nyári turné nagy kilengései után vágott bele, immár másodszor a fehérjediétába, az ő eredménye 5,5 kg már az első hónapban.

Bí­ró Eszter szí­nész-énekesnő pedig szintén 5 kilogramm veszteségnél tart, aminek ő is nagyon örül, bár sokan az ő esetében sem értették, miért vágott bele a diétába. „Én szeretem a precí­z diétákat, amikor nem hagynak kiskapukat, kibúvókat, Szabina diétája is ilyen, nagyon átgondolt, kipróbált, és ezért működik is. Örülök, hogy a diéta során rengeteg különféle zöldség is bekerül a szervezetembe, most döbbentem rá, hogy korábban mennyire keveset fogyasztottam ezekből. Számomra a sok ví­z ivása jelent nagyobb odafigyelést, mert ha lehetne ehelyett inkább napi 2 liter kávét inni, az könnyebben menne… A Toman Diet édes termékei pedig nagy örömforrást adnak, hiszen a diéta alatt nem érzed folyton, hogy mennyi mindent kell megvonni magadtól. Kedvenceim a csokoládés gabonareggeli és az almás-fahéjas í­zű zabkása!”- mesélte a mosolygós énekesnő.

Megosztom